Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1354
0

Віктор ГЕРАСИМЧУК: «Ми знову відчули смак перемоги!»

Форвард «Говерли» буде тренуватися навіть 31-го грудня і 1-го січня

Віктор ГЕРАСИМЧУК: «Ми знову відчули смак перемоги!»
Віктор Герасимчук

Один із кращих гравців «Говерли» в домашньому матчі проти МБК «Миколаїв» Віктор Герасимчук оцінює важливість перемоги над «корабелами», пригадує непрості матчі у Кривому Розі та Запоріжжі, а також прогнозує дві нелегких гри під завісу другого кола чемпіонату…

- Недільна гра проти «Миколаєва» стала однією із кращих для тебе в нинішньому сезоні. Завдяки чому тобі вдалося відзначитися в цьому поєдинку?
- У нас загалом вийшла хороша гра, ми розкидали «зону», виконували вільні кидки. Велика подяка партнерам по команді, котрі створювали хороші моменти та виводили на кидки, які ми, здебільшого, використали.

- Що загалом можеш сказати про останню гру «Говерли» в цьому році? За рахунок чого, на твою думку, вдалося перемогти непоступливих практично весь матч суперників?
- Матч складався для нас дуже нервово, оскільки у нас не було іншого шляху, як вигравати. Ми програли до цієї зустрічі чотири матчі поспіль, тому хотіли нарешті порадувати своїх уболівальників домашньою перемогою. Тому моментами десь і давалося взнаки хвилювання. Поки ми бігли – добре вели гру. Але, як тільки ми зупинялися, «Миколаїв» нас наздоганяв. Але в кінцівці ми посадили на фоли «великих» суперника, що й вирішило, як на мене, результат матчу.

- Якщо пригадати дві попередні виїзні гри «Говерли» у Кривому Розі та Запоріжжі, чого не вистачило, на твою думку, команді для досягнення позитивного результату?
- В обох згаданих поєдинках ми відверто провалили кінцівки. Хоча впродовж матчів ми йшли очко в очко із суперниками. Загалом, і з «Кривбасбаскетом», і з «Ферро-ЗНТУ» були напружені матчі, але ми не дограли до кінця. До того ж, здійснили прикрі втрати, як це було в Запоріжжі. А ось у Кривому Розі не забили багато штрафних, що й призвело до такого підсумку.

- Яка атмосфера панує в команді після того, як вдалося перервати серію з чотирьох поразок, плюс, нарешті перемогти в Івано-Франківську?
- Настрій, звісно ж, у нас піднявся після перемоги над «Миколаєвом». Ми знову відчула смак перемоги. Це дуже важливо, адже попереду у нас два нелегких матчі проти «Хіміка» та «Будівельника». Зокрема, южненський клуб зараз зміцнив свій склад. Ми бачили їх останню гру проти «Азовмашу», дуже хороший баскетбол вони показали, тож нам буде з січня дуже нелегко. Ну і звісно ж, важко буде і у грі проти лідера турнірних перегонів «Будівельника». Але будемо боротися!

- Як будеш святкувати Новий Рік?
- Тут, на тренуваннях (посміхається). У нас будуть тренування і 31-го грудня, і 1-го січня. Так що будемо посилено готувати до найближчих матчів, якими завершиться друге коло для нашої команди.

Андрій МЕНІВ, BC Goverla

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.