Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1205
0

Черкасские мавпы подписали американского защитника

Джереми Уайз перебрался в Украину

«Черкаські Мавпи» поповнили свій склад американським захисником – Джеремі Уайзом (1986-го р.н. 188 см.). Цей універсальний гравець, який може зіграти на позиції розігруючого та атакуючого захисника, почав займатися баскетболом у своєму рідному штаті Місісіпі. 

З 2006 по 2009 рр. Джеремі був лідером своєї команди в NCAA і одним з найяскравіших гравців ліги. Найнижчий його показник результативності за гру в студентський період складав 16.7 очок! В 2009-му Уайз переходить до команди «D Ліги» - «Бейкерсфілд Джем», де також був одним із лідерів команди. Після вдалого сезону Джеремі запросили випробувати свої сили під час літньої ліги «Голден Стейт».

   Уайз має досвід виступів і в Європейських чемпіонатах. Так, захисник частину сезону 2011-2012 провів в другій італійській лізі, захищаючи кольори команди «Сігма». На Апенінах Джеремі здобував в середньому за гру 16 очок та виконував 3 передачі. Минулий сезон новачок «Черкаських Мавп» розпочав у складі ізраїльського «Маккабі» з Хайфи, але згодом повернувся до «Бейкерсфілду», з яким зумів дістатися до півфіналу «Ліги розвитку». В 45-ти матчах турніру показники Уайза становили 16 очок та 4 результативні передачі в середньому за гру.

   За словами головного тренера «Черкаських Мавп» - Йовіци Арсіча сильними сторонеами Уайза є атлетизм і універсалізм, який він має показати в Черкасах.

   «Це хороший, дуже атлетичний гравець. У студентські роки він грав на позиції атакуючого захисника, зараз Джеремі більше схиляється до гри першим номером. І мої американські колеги в один голос відзначають, що він в останні роки суттєво додав. Відзначу також його швидкі ноги, він завжди націлений на перехоплення і гарно біжить у відрив. На цьому зрозуміло, що комплектацію не завершуємо. До від’їзду в Болгарію (25 серпня) ми хотіли б ще підписати одного виконавця на позицію центрового, сподіваюся, це нам вдасться зробити», - зазначив Арсіч.

mavpabasket.com

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Минай – Динамо
Футбол | 17 апреля 2024, 07:38 1
Где смотреть онлайн матч чемпионата Украины Минай – Динамо

Смотрите 17 апреля в 15:30 перенесенный матч 16-го тура УПЛ

Шовковский оценил матч с Минаем и рассказал, что случилось с Бражко
Футбол | 17 апреля 2024, 17:45 1
Шовковский оценил матч с Минаем и рассказал, что случилось с Бражко

Наставник киевлян не слишком доволен игрой с аутсайдером

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.