Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 27 сентября 2012, 07:38
1164
0

Кубок Суперлиги отменен

Состоялась пресс-конференция сезона 2012/2013

| Обновлено 27 сентября 2012, 07:38
1164
0
Кубок Суперлиги отменен

У Києві відбулася прес-конференція, присвячена сезону 2012-2013 рр., за участю в.о. Генерального директора АБКУ «Суперліга» Олега Бичкова та медіа-директора АБКУ «Суперліга» Олексія Євсєєва.

Наголосивши на тому, що АБКУ «Суперліга» очікує від нового сезону ще більш цікавої спортивної боротьби, Олег Бичков зауважив:«Незважаючи на те, що наразі було опубліковано лише календар першого кола чемпіонату Суперліги, існує його повна версія, яка буде оприлюднена після жеребкування єврокубків, у яких беруть участь клуби Суперліги».
 
Формат регулярного чемпіонату залишиться без змін, зате кожна серія стадії плей-офф триватиме до чотирьох перемог однієї з команд.
 
Розіграш Кубка Суперліги проводитися не буде. Натомість Засновники (Учасники) АБКУ «Суперліга» розглядають можливість проведення Суперкубка, формат і склад учасників якого будуть уточнені згодом.
 
Чемпіонат Суперліги сезону 2012-2013 рр. розпочнеться 28 вересня 2012 р. та завершиться не пізніше 26 травня 2013 р.
 
У першості дублюючих складі клубів Суперліги сезону 2012-2013 рр. візьмуть участь дев’ять команд(«Азовмаш», «Дніпро», «Донецьк», «Київ», «Кривбасбаскет», «Миколаїв», «Політехніка-Галичина», «Хімік», «Черкаські Мавпи»), укомплектовані українськими гравцями 1992-1997 р.н. Регулярний чемпіонат складатиметься з трьох кіл, формат і кількість учасників фінальної частини будуть оголошені згодом.
 
Офіційним м’ячем чемпіонату Суперліги в новому сезоні буде, як і раніше, «Adidas», суттєво покращений компанією – офіційним технічним партнером Асоціації.
 
Крім того, як розповів Олег Леонідович, Матч Зірок Суперліги відбудеться в одному з міст України, де знайдуться спонсори, зацікавлені у його проведенні. Зі свого боку Суперліга зробить усе можливе, щоб допомогти організувати цей комерційний захід на найвищому рівні, залучивши телебачення та ЗМІ.
 
«Усі Засновники (Учасники) Асоціації прийняли на майбутнє рішення про те, що першочерговим і головним є розвиток чемпіонату Суперліги, що не виключає участі клубу в одному з міжнародних кубкових турнірів», – також підкреслив Олег Бичков.
 
Один із найважливіших проектів, які Суперліга буде розвивати та покращувати в новому сезоні, – он-лайн відео-трансляції матчів на офіційному сайті. Як і раніше, радуватиме вболівальників регулярними випусками «Журнал Суперліги». Це, за словами в.о. Генерального директора Асоціації, дозволить любителям баскетболу з різних куточків країни насолоджуватися улюбленою грою та стежити за останніми новинами Суперліги. Водночас тривають переговори з телеканалами щодо можливості трансляції матчів Суперліги на взаємовигідних умовах у телевізійному ефірі.
 
Медіа-директор АБКУ «Суперліга» Олексій Євсєєв додав, що он-лайн відео-трансляції матчів на офіційному сайті Суперліги будуть оптимізовані за рахунок збільшення кількості потоків різної якості, що дозволить переглядати трансляції користувачам із різною швидкістю Інтернету.
 
Друга частина конференції була присвячена спілкуванню із представниками ЗМІ. Олег Бичков і Олексій Євсєєв відповідали на запитання, що стосувалися різних сфер діяльності Суперліги.
 
Зокрема, одне з питань стосувалося залів, у яких клуби проводять матчі чемпіонату Суперліги. Як розповівОлег Бичков, переважна більшість залів відповідає необхідним вимогам. Клуби, ігрові майданчики яких на даний момент не відповідають заявленим у Регламенті нормам, представили свою програму модернізації або спорудження нових спортивних комплексів.

Sport.ua
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 4
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.