Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 31 мая 2013, 17:38
2199
5

Суперлига. Будивельник – Азовмаш: день Д

Смотрите видеотрансляцию решающего матча финальной серии Суперлиги на Sport.ua

| Обновлено 31 мая 2013, 17:38
2199
5
Суперлига. Будивельник – Азовмаш: день Д

Як і в сезоні 2009-2010 рр., «Будівельник» й «Азовмаш» вирішать долю золотих медалей в останньому матчі фінальної серії, що відбудеться в столиці. Як і минулого разу, Сергій Завалін очолив маріупольський клуб у ході сезону, вивівши його до фіналу, а кольори «Будівельника» захищає Артур Дроздов… Щоправда, три роки тому серія за «золото» тривала до п’яти, а не семи перемог.

У будь-якому разі, обидві команди гідні чемпіонського титулу, тож найменша помилка може стати вирішальною. Не менш важливо й те, чи знайдуться в суперників сюрпризи один для одного, як, наприклад, переломні дальні кидки Артема Сліпенчука в шостому матчі, чи вони вже повністю вичерпали арсенал несподіванок. Багато що залежатиме й від дій лідерів, їхньої холоднокровності та вміння взяти гру на себе у вирішальний момент. Загалом сьомий і вирішальний матч фінального протистояння обіцяє прикрасити не лише плей-офф, а й увесь сезон.

Цікаві факти

Утретє за останні чотири сезони фінальна серія триває максимальну кількість матчів: у сезоні 2009-2010 рр. «Азовмаш» переміг «Будівельник» із рахунком 3-2, в сезоні 2010-2011 рр. «Будівельник» здолав «Донецьк» (4-3).

У складі обох команд є виконавці, які добре пам’ятають вирішальну битву сезону 2009-2010 рр. У «Будівельнику» це Артур Дроздов і Михайло Анісімов, в «Азовмаші» – Богдан Байда, а також тодішні гравці, а нині працівники маріупольського клубу, – Роландас Ярутіс й Олександр Скутельник.

Протистояння «Будівельника» й «Азовмашу» стало другим у фіналі та третім у плей-офф за останні чотири сезони (в сезоні 2009-2010 рр. маріупольський клуб у драматичній боротьбі виборов «золото», вигравши серію з рахунком 3-2, минулого сезону упевнено обіграв «Будівельник» у півфіналі – 4-0).

У шести матчах цьогорічної фінальної серії баскетболісти «Будівельника» реалізовували по 9 дальніх кидків у середньому за гру.

У шести матчах цьогорічної фінальної серії плеймейкер «Азовмашу» Лінн Грір відзначався 21.6 очка, 8.3 передачі та 23.3 бали РЕ в середньому за гру.

Вирішальний матч фінальної серії можна буде переглянути в прямому ефірі (LIVE) телеканалу «Спорт1»

Суперліга

Следите за трансляцией и результатами финального противостояния на Sport.ua. Начало матча в 19:00!

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
DimkO1991
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
temetmarket
Только Киев! Только победа!
Кстати трансляция будет по Спорт 1
Darinka
Если сёдня грядёт "день Д",значит победа будет за Донецкой областью!!)
Darinka
Донецк желает Азовмашу красивой Победы!!
Вперёд,небоскрёбики!!
petja.88
Треба буде глянути.Івано-Франківськ бажає перемоги Будівельнику!!!