Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 05 сентября 2013, 13:34
2426
2

Майк ФРАТЕЛЛО: «Нам повезло, что Пух забил важный мяч»

Бельгия – Украина – 57:58. Послематчевая пресс-конференця

| Обновлено 05 сентября 2013, 13:34
2426
2
Майк ФРАТЕЛЛО: «Нам повезло, что Пух забил важный мяч»

Гравець збірної Бельгії Самуель ван Россом:
«Я вважаю, що у першій половині матчу ми грали достатньо солідно, а захист у нас був хорошим протягом усієї гри. Адже ми дозволили суперникам закинути лише 58 очок. Другу половину гри ми теж розпочали добре, але часто обирали не правильні опції при грі в нападі, хоча нам не можна дорікнути, що ми не боролися».

Головний тренер збірної Бельгії Едді Кастеельс:
«Думаю, що стосовно бажання боротися до гравців сьогодні не було претензій, але на жаль для нас, ми цього разу знову поступилися одним очком. Ми не добрали очки в проходах, не закинули відкриті кидки. Це ганьба, адже так ми упустили цілком заслужену перемогу. Зі свого боку, я вітаю тренера і всю команду суперників. Ми знали, що в цій грі ніхто здаватися не буде, і слід було грати до останньої секунди, що і підтвердилося. Моя команда буде готова до завтрашньої гри. Для нашої збірної ніколи не було проблемою правильно налаштуватися на поєдинок».

Гравець збірної України Пух Джетер:
«У цій грі лава нашої команди зіграла дуже добре, особливо Ігор Зайцев, він заслужив найкращу похвалу, але ще скажу, те, що ми засвоїли з товариських поєдинків у Польщі, коли теж поступалися понад 10 очок. Ми також мали грати до кінця. Я дуже щасливий, що ми сьогодні продемонстрували силу і психологічну витримку. А тепер нам слід дивитися в завтрашній день, так, ми щасливі, але попереду інша важлива гра».

Головний тренер збірної України Майк Фрателло:
«Пуху в цій грі дісталося добряче, навряд чи ми могли б витиснути більше з нашої стартової п’ятірки, просто тому що суперник нам не дав цього зробити. Всі, хто вийшли на заміну, допомогли дуже сильно, ми відборолися на позиції третього-четвертого номерів. Саша Мішула, котрий замінив Пуха, теж допоміг, він закинув важливі м’ячі, Ігор Зайцев зробив ключові кидки. Макс Корнієнко і Слава Кравцов потужно боролися позаду і допомогли блоками, Кирило Натяжко теж грав з повною віддачею. Забірченко дав нам потрібний імпульс, Дмитро взагалі, як старий пес, я дуже покладаюся на нього, що б не сталося у грі, він завжди викладається на максимум. Нам пощастило, що Пух в кінці зробив важливий прохід, і дав нам шанс на перемогу. Зараз головне залишити цю гру позаду і готуватися до завтра. Завтра ми маємо бути як рій голодних бджіл, адже цей матч також обіцяє бути карколомним.

На позиції центра нам довелося розділити час між двома гравцями. Я дуже задоволений тим, що Кирило Натяжко взагалі грає. Якби ви бачили його коліно, коли він приїхав у тренувальний табір. Воно було величезним і яскравого фіолетового кольору. За цей час усі зробили величезний обсяг роботи, щоб він зміг грати, хоча довгі відрізки часу йому грати дуже важко. Слава теж втратив чимало часу через ушкодження зап’ястя. Коли вони в ротації, то все відносно непогано».

ФБУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Михайлюк повторил личный рекорд результативности в карьере
Баскетбол | 14 апреля 2024, 22:30 1
Михайлюк повторил личный рекорд результативности в карьере

Украинец великолепно себя проявил в матче НБА

Переплюнул Куртуа! Лунин установил невероятный рекорд Реала в ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 00:28 17
Переплюнул Куртуа! Лунин установил невероятный рекорд Реала в ЛЧ

Украинский вратарь совершил наибольшее количество сейвов в одном матче

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
abcd77771965
С подачи пятачка?
qwadrat
поздоровляю нашу збірну! бийтеся до кінця і все буде добре!