Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 20 сентября 2013, 08:50
775
0

Сергей ГЛАДЫР: «Не хватило концентрации во второй четверти»

Игроки сборной Украины прокомментировали поражение в четвертьфинальном матче против команды Хорватии

| Обновлено 20 сентября 2013, 08:50
775
0
Гравець збірної України Олександр Липовий:
«Ми провалили другу чверть. Через це в нас виникли проблеми. Тим більше, у хорватів була така гучна підтримка. Після закинутих ними м’ячів ми зробили декілька втрат, не впоралися з їхнім пресингом.  Після цього ми мали шанс повернутися в гру. Можливо, певні проблеми виникли через те. Що ми перегоріли. Ми, звісно, засмучені. Втім, усе одно, я хочу сказати, що всі молодці. Ми повинні забути цю гру, й готуватися до завтрашньої, адже маємо шанс поїхати на чемпіонат світу. Тому готуватимемося й битимемося гідно в наступному матчі».
 
Гравець збірної України В’ячеcлав Кравцов:
«Вирішальною стала друга чверть, в якій ми допустили велику різницю в рахунку. Не змогли подолати пресинг суперників, припустилися, здається шести втрат поспіль. Хорвати здобули перевагу в 10 очок. Ми, звісно, старалися наздогнати, однак було важко. Збірна Хорватії – хороша команда, яка має лише одну поразку за весь турнір. На ЄвроБаскеті виділяють замало часу для тренувань: 45 хвилин, іноді годину. Можна сказати, що ми трохи втратили ігровий ритм, адже протягом трьох вихідних днів тренувалися по 40 хвилин, цього, насправді не вистачало. Наша збірна досягла суттєвого результату, однак ми маємо шанс поборотися за путівку на чемпіонат світу. Ми постараємося ним скористатися».
 
Гравець збірної України Сергій Гладир:
«Не вистачило концентрації в другій чверті. Якби вона не була такою провальною, могли би грати очко в очко на останніх хвилинах, а там уже кому як пощастить. Крім того, сьогодні грали кожен сам за себе. 
 
Шанси є завжди. Коли бачиш, що ми можемо виграти у такої команди, як Хорватія, але граємо не в свій баскетбол, це вдвічі прикро. Завтра потрібно виходити й показувати ту гру, в яку ми вміємо грати, а не ту, в яку грали сьогодні».
 
Гравець збірної України Олександр Мішула:
«Стався провал у другій чверті, припустилися втрат, а у хорватів пішла гра. Тож суперники пішли у відрив. Потім ми скоротили до 9 очок. Захищалися, однак припускалися безглуздих втрат, не могли закинути. У суперників же високий відсоток триочкових. Звісно, ми засмучені. Ми хотіли перемогти, знали, що не слабші за збірну Хорватії. Завтра налаштовуватимемося на перемогу. У нас дуже важливий матч».

ФБУ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

В Челси принято решение о будущем Мудрика
Футбол | 24 апреля 2024, 19:01 3
В Челси принято решение о будущем Мудрика

«Пенсионеры» расставили приоритеты в отношении украинца

Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной
Футбол | 25 апреля 2024, 00:08 4
Лунин признался, был ли гол в скандальном эпизоде матча с Барселоной

Украинский вратарь отрицает, что мяч пересек линию

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.