Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 18 апреля 2014, 07:58
6285
0

МИХАЙЛЮК: «На Nike Hoop Summit впервые пригласили украинца»

Надежда украинского баскетбола рассказал об участии в престижном турнире в США

| Обновлено 18 апреля 2014, 07:58
6285
0
МИХАЙЛЮК: «На Nike Hoop Summit впервые пригласили украинца»
Наш Святослав Михайлюк узяв участь в одому з найпрестижніших юніорських турнірів світу – Nike Hoop Summit у Портленді. Через цей турнір свою кар’єру розпочали легендарні Дірк Новіцкі, Тоні Паркер, Владімір Радмановіч, Нікола Міротіч та багато інших.
 
Традиційний тижневий турнір Nike Hoop Summit увінчався матчем між юнацькою збірною США та збірною світу. У цьому матчі вперше в історії турніру взяв участь українець.
 
Святослав Михайлюк поділився враженнями від поїздки до Портленда з журналістами Медіа-центру Федерації баскетболу України:
 
«Це один з найпрестижніших турнірів світу, в ньому беруть участь найкращі гравці світу – збірна США та збірна світу. До збірної Америки входять школярі, котрі грають за свої школи, у збірній світу – гравці до 20 років. Я приїхав на день пізніше через  проблеми з візою. Було трохи важкувато, через те, що приїхав останній. Однак згодом пристосувався, познайомився з хлопцями. Ми тренувалися протягом семи днів. І 12 квітня була гра, в якій збірна Америки виграла у нас 10 очок. Я набув багато досвіду, адже грав з найкращими гравцями світу.
 
На Nike Hoop Summit уперше запросили українця, крім того, я був наймолодшим гравцем за всю історію турніру. Це теж трохи тиснуло, адже були хлопці по 19-20 років – значно атлетичніші.
 
Я хочу подякувати своєму клубу за те, що мені давали ігровий час протягом сезону, за те, що дали змогу себе показати. Втім, я вважаю, що міг би грати краще».
 

ФБУ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.