Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
| Обновлено 18 июня 2014, 11:49
1555
0

Женская сборная Украины вновь обыграла Германию

Украинские баскетболистки записали на свой четвертую победу в отборе на Евро-2015

| Обновлено 18 июня 2014, 11:49
1555
0
Женская сборная Украины вновь обыграла Германию
17 червня жіноча національна збірна України зіграла четвертий поєдинок кваліфікаційного турніру на чемпіонат Європи 2015 року.
 
Україна – Німеччина 92:76
 
Німкені, для яких це був останній шанс сподіватися на чемпіонат Європи, захопили ініціативу й стали нарощувати перевагу, вони майже без промаху кидали здалеку, перевага наших суперниць у 9 очок трималася протягом майже усієї чверті, яка й завершилася з рахунком 17:26. А ось у другій десятихвилинці на майданчику вже повністю домінували українки, котрі виграли чверть – 24:6.
 
За 6 хвилин третьої чверті Олександра Курасова здобула для України 15 очок, 8 пунктів у цій десятихвилинці принесла команді Аліна Ягупова, і наша збірна перед останньою перервою в матчі була більш ніж переконливо попереду – 70:46.
 
Зрештою, Курасова завершила гру з 19 очками, здобутими за 17 хвилин, Ягупова набрала 20 очок. А збірна України з чотирма перемогами в чотирьох матчах нині очолює групу D, тож у наступних двох поєдинках з командою Чорногорії змагатиметься за перше місце в групі.
 
Головний тренер жіночої збірної України Вадим Чечуро: 
«Це був останній шанс для Німеччини, вони сильно почали. Старт матчу показав, що вони дуже хороша команда. Після першої чверті ми ввійшли в гру крок за кроком. Наш захист став краще, і ми закинули багато важливих кидків».
 
Гравець жіночої збірної України Олександра Курасова:
«Ми дуже раді, що змогли двічі виграти тут. Це не просто, грати всі матчі за кордоном. Ми почали погано і не сконцентровано. Але згодом ми заграли разом як одна команда. Три хвилини в баскетболі можуть змінити все».
 
Головний тренер жіночої збірної Німеччини Александра Мерц:
«Україна була просто кращою командою, це треба визнати. Я не знайшла необхідний потенціал у моїй команді. Дві гри проти Фінляндії – це зараз питання честі для нас. У нас є велика відповідальність, зіграти з повною віддачею».

ФБУ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.