Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
1402
1

Александр ЛИПОВЫЙ: «Тренер сделал акцент на физику»

Игроки сборной Украины по баскетболу проводят тренировочный сбор вместе с национальной командой

Александр ЛИПОВЫЙ: «Тренер сделал акцент на физику»
Кандидат до національної збірної України Ігор Зайцев:
 
«Поки що нам важко, адже повертаємося до активних тренувань після великої перерви. Хоча всі хлопці й підтримували форму, але зараз у нас великі навантаження, оскільки перший збір присвячено фізичній підготовці, тренування тривають 2-3 години. Я вже звик до тренувального процесу Майка Фрателло. І з усіма хлопцями ми добре знайомі – перетиналися в Суперлізі та і в збірній уже провели чимало часу разом».
 
Кандидат до національно збірної України Олександр Липовий:
 
«Я завершив клубний сезон 25 червня, тому мав мало часу для відпочинку. Але час на відпочинок я використав по-максимуму, і 16 липня прибув до розташування збірної. У попередніх матчах ми добре проводили першу половину, а в другій був певний спад у фізичних кондиціях. Тож тренер зробив акцент на підтримання фізичної форми. Так, у деякі моменти важко, але ми справляємося. Тренер проводив активну ротацію, тож не думаю, що була ставка на результат, він хотів подивитися, як ми читаємо гру, як діємо в захисті, в яких ми кондиціях. Ми виконали хорошу роботу, тренери нам допомагали. Головним було, перевірити в яких ми кондиціях і подивитися всіх заявлених гравців».
 
Кандидат до національно збірної України Станіслав Завадський:
 
«Це були перші матчі в моєму житті за національну збірну. На початку було присутнє хвилювання. Хвилювання пройшло, залишилася гордість грати за країну. В товариських матчах у Словенії багато чого не вдавалося. Хоча були й хороші моменти, не можу сказати, що рівно провів цей турнір. Передусім у збірній відстоюєш честь своєї країни, тим більше це важливо нині, в такий нелегкий час хочеться зробити щось хороше для людей, підняти дух. Всі старалися, і я в тому числі, викладатися на всі сто. Всіх хлопців у збірній знаю, хоча й не дуже тісно, мало з ким з них грав у одному клубі. Добре знаю Дмитра Глєбова – з ним мене поселили в одному номері, з ним найбільш дружні стосунки, решта хлопців теж добре прийняли мене в колективі».

Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Омбудсмен просит Шевченко принять меры в отношении члена своей команды
Футбол | 19 апреля 2024, 14:23 12
Омбудсмен просит Шевченко принять меры в отношении члена своей команды

Скандал с участием Александра Шевченко и Евгении Сагайдак получил продолжение

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 51
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kief
Фраза "Игроки сборной Украины по баскетболу проводят тренировочный сбор вместе с национальной командой" вводит в ступор! если игроки сборной Украины то это уже национальная команда. а вместе с национальной командой - тогда какой?