Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 01 сентября 2014, 07:21
1805
0

Майк ФРАТЕЛЛО: «Позволили сделать много легких бросков»

Финляндия - Украина. Послематчевая пресс-конференция наставника украинской сборной

| Обновлено 01 сентября 2014, 07:21
1805
0
Майк ФРАТЕЛЛО: «Позволили сделать много легких бросков»
Гравець національної збірної України Юджин Джетер:
«Не думайте, що вчорашній матч нас ввів у оману. Ми відмінно знаємо цю збірну і стежили за Фінляндією, це прекрасна команда, але, на жаль, ми втратили нашого атакуючого захисника Сергія Гладиря. Обидві команди грали добре і зараз нам треба готуватися до Туреччини, ми не маємо розклеюватися. Так ми замучені, але вже за декілька годин нам слід забути про все і готуватися до Туреччини».
 
Головний тренер національної збірної Майк Фрателло:
«Звісно ми дуже засмучені через Сергія, він любить грати і змагатися. Ще не знаю точно, що сталося з ним, але поки що нам слід думати, як закривати цю позицію. Ми дозволили зробити чимало легких кидків сьогодні. Хоча якщо подивитися на першу половину, то у нас була достатньо рівна гра, непоганий рух м’яча, на їхній ривок ми могли відповісти своїм. У суперника були втрати, але вони встигли закинути м’яча з сиреною. Потім ще було кілька несприятливих факторів у боротьбі за відскок, не закинуті штрафні, якщо ми бажаємо вигравати, то нам слід приділяти більше уваги деталям. Сьогодні ми не захищалися так як вчора. Ми не виконали кілька принципових, базових завдань в захисті. Я, звісно, відзначу фінів за те, як вони захищалися, за те що вони зробили важливі кидки, але я пишаюся нашими хлопцями, через те, що вони змогли повернутися, підійти впритул до суперника і у нас було володіння м’ячем, проте, на жаль, вже не було тайм-ауту і достатньо секунд на годиннику. Але як сказав Пух, ми маємо думати про завтра, перегрупуватися і бути готовими до чергової гри.
 
Завтра у нас вихідний день, це дає нам шанс підготуватися. Звісно, ми готувалися до кожного суперника, як тільки отримали їх. Завдання по командах були розподілені між тренерами, вони готували свої матеріали. Отже, завтра ми зберемося, попрацюємо разом, переглянемо відео, зробимо висновки. Туреччина вчора здобула важливу перемогу, хоча, можливо, по ходу матчу ті, хто його дивилися, не сподівалися, що це станеться, але вони закинули важливі кидки і не склали руки і це сталося. Визначна перемога. Ми дуже поважаємо турецьку збірну і програму, яку вони пройшли останніми роками».

ФБУ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Прометей победой завершил регулярный сезон ЛЭБЛ. Кто соперник в 1/4 финала?
Баскетбол | 27 марта 2024, 20:35 1
Прометей победой завершил регулярный сезон ЛЭБЛ. Кто соперник в 1/4 финала?

Выиграв у клуба Талтех, Прометей будет готовиться к серии с командой Огре

Хавбек сборной Украины назвал проблему команды перед Евро-2024
Футбол | 27 марта 2024, 18:32 0
Хавбек сборной Украины назвал проблему команды перед Евро-2024

Малиновский считает, что нужно перестать пропускать первыми

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.