Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 03 сентября 2014, 07:33
1614
0

Майк ФРАТЕЛЛО: «У нас нет явных звезд в команде»

Украина - Турция. Послематчевая пресс-конференция наставника украинской команды

| Обновлено 03 сентября 2014, 07:33
1614
0
Майк ФРАТЕЛЛО: «У нас нет явных звезд в команде»
Гравець національної збірної України Ігор Зайцев:
«Хочу подякувати всім уболівальникам, котрі вболівали за нас, подякувати своїй команді, яка доклала багато зусиль для перемоги в цьому матчі. Це був дуже важливий поєдинок. І я дуже радий, що ми виграли».
 
Головний тренер національної збірної України Майк Фрателло:
«Я надзвичайно щасливий тим, що ми зробили. Команда складається з 12 гравців, і в кожен новий день хтось новий має здійснити вирішальні зусилля, у нас немає явних зірок у команді. Сьогодні це був Ігор Зайцев, він нам був потрібен, а також Слава Кравцов, також Саша Мішула, з лавки вдало виходив Макс Пустозвонов . Кожен з них мав бути продуктивним, всі ці хлопці зробили свій внесок у командний успіх. Ми сьогодні мали дуже важкий поєдинок. Туреччина заслуговує на найбільшу повагу. Всі ці роки, відколи я долучився до роботи в Україні, ми були прекрасно знайомі з турецьким баскетболом, ми зіграли багато товариських матчів. Ми точно знаємо, наскільки важко перемогти їх. Сьогодні успіх був за нами, ми зробили важливі кидки, але зараз нам слід готуватися до наступного суперника.
 
Поки гру не завершено, кожна дія дуже важлива це слід пам’ятати. Якщо ви дивилися гру з Фінляндією, коли хтось з гравців вирвав м’яча з рук партнера по команді і намагався виконати 3-очковий.
 
Ми прекрасно знаємо з мого першого року, що тоді ми не пройшли до другого раунду, через те, що нам забракло різниці очок, три збірні – ми, Грузія і, здається, Болгарія, коли всі мали однакову кількість перемог, по дві, але за різницею закинутих-пропущених, далі пройшла лише Грузія. От вам і значимість кожної дії.
 
Зараз ми повертаємося до готелю, і я почну підготовку до завтрашнього дня. Ми знаємо, як борються новозеландці. Наш тренерський склад зараз має бути озброєним, щоб прийти до гравців і розповісти їм їхні завдання. До цього моменту ми все ж були більше зосереджені на сьогоднішній грі з Туреччиною, а цей вечір ми присвятимо роботі над завтрашнім поєдинком.
 
У Слави Кравцова був важкий рік, ніхто не знав, що сталося з ним, а насправді у нього було зламане зап’ястя. Я не лікар, але те, що мені розповіли, мене вразило, процес загоєння був складним і дуже болючим, мало хто це може зрозуміти, але коли ми тренувалися він просто не міг використовувати праву руку, просто не міг навіть виконати кидок. З того часу і до сьогодні він пройшов складний шлях. Він заслуговував на те, щоб бути в НБА і часу у нього було достатньо для того, щоб все зрослося і він міг відновитися до початку сезону, і йому довелося заплатити таку ціну. Я завжди розраховував на нього, адже він потужний баскетболіст, він добре рухається по майданчику, він може захищатися, блокувати, я не вимагав від нього багато кидків, але потроху він додавав у нападі і я щасливий, що все йде так.
 
Щодо Сергія, то він випав, у нього травма, нам його дуже бракує, він важлива частина нашої команди. Думаю, тут нічого додати».

ФБУ
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Старт плей-офф Евролиги. Реал разобрался с Басконией, Маккаби победил Пао
Баскетбол | 24 апреля 2024, 00:22 0
Старт плей-офф Евролиги. Реал разобрался с Басконией, Маккаби победил Пао

Стартовал плей-офф самого престижного клубного баскетбольного турнира

Источник: Лунин отклонил предложение Реала и может перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 апреля 2024, 22:36 20
Источник: Лунин отклонил предложение Реала и может перейти в гранд АПЛ

Украинский вратарь летом может перейти в «Манчестер Юнайтед»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.