Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 24 октября 2014, 12:36
1132
0

Суперлига. Анонс игрового дня

В пятницу состоится три матча украинской Суперлиги

| Обновлено 24 октября 2014, 12:36
1132
0
Суперлига. Анонс игрового дня
У п'ятницю в національній першості з баскетболу відбудуться три матчі, серед яких вирізняється зустріч між «Будівельником» і «Хіміком». Однак і дніпропетровське дербі, і поєдинок «Києва» з «ОДЕСОЮ» обіцяють цікаву боротьбу.
 
Центральний матч
 
Безумовно, центральним матчем ігрового дня стане протистояння двох фаворитів цьогорічного Чемпіонату України серед команд Суперліги – «Будівельника» та «Хіміка». Команда Віталія Чернія спробує реабілітуватися перед власними вболівальниками за поразку від «Ферро» (83-90), а южненці, які одноосібно очолюють турнірну таблицю, будуть прагнути продовжити переможну серію до чотирьох матчів поспіль.
Передматчевий коментар
 
Головний тренер «Хіміка» Карліс Муйжнієкс розповів про підготовку до матчу з «Будівельником», охарактеризувавши майбутнього суперника та зупинившись на завданнях, які стоять перед його підопічними:
 
«Ми готуємося до виїзду в робочому порядку, зрозуміло, що наразі зосереджені тільки на грі з «Будівельником». Ця команда – дуже серйозний противник. Порівняно з минулим сезоном вони суттєво змінилися, але в складі «Будівельника» грає більшість досвідчених українських виконавців, які пройшли школу національних збірних. Суперник на нас чекає дуже серйозний, і ми повинні добре підготуватися…
 
У нашої команди гарний психологічний стан після вдалого старту в чемпіонаті. Однак хочу сказати, що матчі, виграні з великим відривом, як наш останній поєдинок із «ДніпроАЗОТом», іноді дають гравцям непотрібну самовпевненість, коли з'являються думки: «Ми все можемо!» Ми повинні працювати, прогресувати, незважаючи на те, чи вдається нам в іграх втілити все задумане чи ні. Майбутня гра з «Будівельником» стане гарною перевіркою, яка покаже, чи правильно ми працюємо, в чому наші плюси і мінуси».
 
Дніпропетровське дербі
 
Ще в одному матчі «ДніпроАЗОТ», який напередодні залишив головний тренер Віктор Кобзистий, прийматиме сусідів із Дніпропетровська. На початку жовтня колективи провели між собою два спаринги, тож досить добре знають можливості один одного. Тоді, нагадаємо, «Дніпро» здобув дві перемоги (98-69 і 95-89).
 
«Вовки» проти «акул»
 
«Київ», який після поразки від «Будівельника» знайшов у собі сили для того, щоб здобути нелегку перемогу в Миколаєві, прийматиме «ОДЕСУ». «Акули», ростер яких не вирізняється глибиною, важко входять у сезон, про що свідчать стартові поразки від «Миколаєва» та «Дніпра». Тож матч у столиці стане гарним приводом для підопічних Олега Юшкіна довести, що вони всерйоз претендують на плей-офф.
 
Можливе повернення
 
У «Києва», можливо, нарешті зіграє В’ячеслав Бобров, якого команді дуже не вистачало у стартових турах. Натомість через пошкодження точно не вийде на паркет Валерій Анісімов. Відтак, у киян залишається лише один потужний центровий – Максим Сандул, котрий у попередньому турі з «Миколаєвом» відіграв майже 40 хвилин.
 


Суперлига
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней
Футбол | 25 апреля 2024, 11:44 5
Жуниор Мораес хочет вернуться в Европу. Он отверг 5 предложений за 15 дней

Экс-форвард «Динамо» и «Шахтера» не планирует оставаться играть в Бразилии

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.