Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 30 октября 2014, 13:49
1136
0

Суперлига. Анонс игрового дня

Лидер чемпионата примет на своем поле ивано-франковскую «Говерлу»

| Обновлено 30 октября 2014, 13:49
1136
0
Суперлига. Анонс игрового дня
Лідер Чемпіонату України серед команд Суперліги южненський «Хімік» прийматиме івано-франківську «Говерлу». Якщо команда Карліса Муйжнієкса на високому рівні провела стартовий відрізок національної першості, здобувши п'ять перемог у п'яти матчах, зокрема й над чинним чемпіоном «Будівельником», то «ведмеді» поки що виграли лише один поєдинок.
 
В останніх матчах
 
До майбутньої очної зустрічі обидві команди підходять у гарному настрої. «Хімік» після тріумфу над «Будівельником» обіграв ще й «Київ» із рахунком 77-73. Своєю чергою, «Говерла» після двох стартових поразок вирвала перемогу у «Ферро-ЗНТУ» (76-74).
 
Передматчевий коментар

Карліс Муйжнієкс, головний тренер БК «Хімік», поділився очікуваннями від майбутньої гри з «Говерлою»:
«Незважаючи на не зовсім вдалий старт у чемпіонаті, «Говерла» є серйозним суперником. Вони покращують свою гру від поєдинку до поєдинку, й зараз у кожній зустрічі будуть прагнути компенсувати втрачені на початку сезону очки. «Черкаським Мавпам» і МБК «Миколаїв» івано-франківці програли, але останню зустріч з «Ферро-ЗНТУ» вони виграли в дуже напруженому протистоянні. Після цієї гри американський центровий «Говерли» Рікардо Гленн став героєм зустрічі та був визнаний сайтом Суперліги героєм тижня — його кидок за 10 секунд до фінальної сирени приніс команді перемогу з рахунком 76-74. У них є виконавці, є характер і є амбіції. Наш суперник уже довів, що може перемагати, долаючи спротив, може боротися всі сорок хвилин на майданчику. Нам для досягнення результату в матчі з цією командою потрібно боротися з перших хвилин гри, зберігати концентрацію протягом усіх сорока хвилин. Тим більше, що ми граємо вдома, перед своїми вболівальниками та завжди хочемо у рідних стінах демонструвати свою найкращу гру».



Суперліга
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.