Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 29 ноября 2015, 17:13
2889
0

Суперлига. Галичина обыграла Хортицу

«Политехника-Галичина» добыла седьмую победу в чемпионате

| Обновлено 29 ноября 2015, 17:13
2889
0
Суперлига. Галичина обыграла Хортицу
superleague.ua
«Політехніка-Галичина» здобула сьому перемогу в чемпіонаті, обігравши в останньому матчі першого кола «Хортицю» з рахунком 81-74.
 
Гравець матчу
Омар Брігс провів найкращий матч у майці «Галичини», особливо потужно зігравши у другій половині зустрічі. На рахунку форварда, котрий поступово знаходить взаєморозуміння з партнерами, дабл-дабл (22 очка + 11 підбирань) і 22 бали РЕ.
 
Показник матчу
Гравці «Галичини» в ході гри зібрали 57 відскоків, 22 з яких – на чужому щиті (в активі запорізької команди тільки 2 підбирання на чужому щиті), встановивши два нові рекорди сезону.
 
Хід гри
Якби не Денис Іванов, котрий з перших матчів за запорізьку команду претендує на звання нового лідера «Хортиці», перевага «Галичини» ще за підсумками стартової чверті могла стати двозначною. Захисник «левів» Ілля Шемосюк уже звично взявся до здобуття очок (14 за перший період), а його партнери не менш звично домінували на підбираннях, що врешті-решт забезпечило господарям лідерство (24-16). Наступний ігровий відрізок львів’яни, домінуючи на щитах, також виграли, хоч і з меншою перевагою, тож на велику перерву  суперники вирушили за рахунку 44-32 на користь «Галичини».
 
У другій половині галичани зменшили оберти, проте тримали суперника на безпечній для себе відстані, незважаючи на те, що Станіслав Сокур й Олексій Адедіран заграли значно активніше, ніж до великої перерви. «Хортиця» навіть зуміла виграти останню десятихвилинку (24-16), в ході якої партнерів за собою повів уже згаданий Адедіран, але підсумковий результат матчу запоріжці змінити вже не могли.
 
Статистика
Разом із Брігсом у складі «Галичини» варто відзначити Іллю Шемосюка (21 очко), Ларрі Хола (7 очок + 16 підбирань + 7 передач) і Дениса Тютюнника (10 очок + 5 передач).
 
У складі «Хортиці» результативною грою відзначилися Станіслав Сокур (17 очок + 9 підбирань + 6 передач), Олексій Адедіран (15 очок + 8 підбирань + 5 перехоплень), Денис Іванов (14 очок + 5 підбирань) й Олексій Жук (14 очок).
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 12
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 46
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.