Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 25 апреля 2016, 20:16
1813
0

Динамо вырвало победу над Химиком в первом матче финала

Киевляне смогли взять верх над хозяевами, уступая 10 очков по ходу встречи

| Обновлено 25 апреля 2016, 20:16
1813
0
Динамо вырвало победу над Химиком в первом матче финала
fbu.kiev.ua

У Южному відбувся перший матч фінальної серії плей-оф Суперліги Фаворит Спорт, в рамках якого місцевий Хімік приймав на домашньому паркеті київське Динамо.

Гру команди розпочали у невисокому темпі. Обидва колективи намагалися атакувати позиційно, що в дебютi значно краще вдавалося господарям паркету. У Динамо атаки часто закінчувалися спробами обіграти опонентів один в один, що досить непогано вдавалося Липовому. Решту лідерів столичного клубу, зокрема Анісімова в фарбі, підопічним Юшкіна вдалося прикрити. А скориставшись низкою провалів у захисті у суперника, Хімік зумів зробити ривок, який визначив переможця у стартовій десятихвилинці серії.

Шикарна гра лави дозволила южненцям не тільки зберегти свій гандикап, а й збільшити перевагу після першої перерви. Демонструючи більш енергійну і різноманітну гру на чужій половині майданчика, Хімік швидко зробив свій відрив двозначним. Динамівці, в свою чергу, в першій половині не показали за рахунок чого планують перемагати в Южному. Кияни програли підбір і видали низький відсоток реалізації, а головне, як здалося, поступилися Хіміку в бажанні, що дозволило южненцям отримати закономірні +10 за підсумками стартових 20 хвилин гри.

Другу половину гості почали набагато успішніше: результативний відрізок видав здвоєний центр в особі Анісімова та Челована, а активні Шундель і Липовий кілька разів результативно входили в трьохсекундну Хіміка. У захисті кияни також стали працювати куди надійніше, часто змушуючи господарів кидати з незручних позицій. Мабуть єдиним серйозним негативом для Рижова стали три персональні зауваження в пасиві у Анісімова і Липового, якi в цьому матчі були одним з кращих. Кияни не тільки зуміли поліпшити свою гру, але й позбавити впевненості Хімік, який розгубив всю свою перевагу в третьому періоді, а після двох поспiль втрат Сидорова отримати -1 перед заключним періодом.

Зібрати до купи розклеївшихся господарів спробували Фрейзер і Мальчевський, які реалізували такі потрібні для команди дальні кидки. А точні середні від Антипова остаточно повернули Хіміку впевненість у своїх діях. Однак досвідчених баскетболістів Динамо дальня артилерія суперника не збентежила - у відповідь підопічні Рижова включили свою. Дроздов спочатку двічі влучив здалеку, знову повернувши своїй команді мінімальну перевагу, а потім шикарно відкрився в фарбі, де отримав передачу від Анісімова і відправив южненців на тайм-аут за півтори хвилини до сирени.

Незважаючи на влучні кидки Фрейзера та Шоу, повернути втрачену перевагу южненці вже не встигли. Анісімов реалізував кидок з середньої дистанції, а Шундель вдало пробив штрафні, що дозволило киянам виграти матч з рахунком 79:77 і позбавити Хімік переваги домашнього майданчика.

Суперліга Фаворит Спорт

Фінал. Перша гра. Южне. 25 квiтня

Хімік - Динамо 77:79 (20:13, 21:18, 14:25, 22:23)

Рахунок в серії - 0:1

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Куртуа прокомментировал скандальный эпизод с якобы голом в ворота Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 08:01 1
Куртуа прокомментировал скандальный эпизод с якобы голом в ворота Лунина

21 апреля «Реал» Мадрид обыграл «Барселону» со счетом 3:2

Чемпионка Уимблдона разводится с мужем
Теннис | 23 апреля 2024, 14:18 1
Чемпионка Уимблдона разводится с мужем

Маркета Вондроушова и Штепан Шимек больше не вместе

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.