Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 02 мая 2016, 19:58
1608
1

Кривбасс стал бронзовым призером украинской Суперлиги

В решающем поединке серии «Черкасские мавпы» уступили со счетом 50:70

| Обновлено 02 мая 2016, 19:58
1608
1
Кривбасс стал бронзовым призером украинской Суперлиги
fbu.ua

У Кривому Розі відбувся вирішальний п'ятий матч бронзової серії Суперліги Фаворит Спорт, в рамках якого місцевий Кривбас приймав Черкаські Мавпи.

Вже з перших секунд матчу команди дали зрозуміти, що обидва колективи заряджені на перемогу - Носков і Липовцев влаштували штовханину після контактного проходу форварда господарів в трисекундну.

Однак незважаючи на всю принциповість протистояння, Мавпи повністю провалили початок матчу, не реалізувавши шість стартових атак і отримавши у відповідь ривок 12:2 від господарів.

Трохи оговтавшись на тайм-ауті, підопічні Міхельсона частково реабілітувалися у другій частині періоду, ліквідувавши двозначну перевагу Кривбаса, який з шикарним відсотком кидав з-за дуги. Саме дальні влучання визначили результат стартового періоду, який баскетболісти Плеханова впевнено виграли.

Якщо у стартовій десятихвилинці лідерську роль у відсутність Глєбова, який пропускав вирішальний матч через травму, на себе взяли Івшин і Липовцев, то відразу після першої перерви включився Забірченко. Досвідчений захисник двома швидкими кидками з-за дуги повернув своїй команді комфортну перевагу, а після марного таймаута Міхельсона продовжив тероризувати гостей своїми точними влучаннями, ставши найрезультативнішим гравцем в першій половині.

Допустивши 14(!) втрат за стартові 20 хвилин зустрічі, Мавпи повністю провалилися в атаці, а 3 фоли Завадського додали головного болю наставнику черкащан, команда якого вирушила на велику перерву з дефіцитом в 19 балів.

У кожної з чвертей у Кривбаса з'являвся новий лідер, який змушував уболівальників, забивших під зав'язку арену в Кривому Розі, забувати про відсутність Глєбова. Цього разу після великої перерви шикарний відрізок видав Бояркін, завдяки якому перевага криворіжців перевалила за двадцять очок.

В цілому ж довгоочікуваного камбеку від Мавп фани, які приїхали підтримати свою команду з Черкас, так і не дочекалися. Так, гості вирівняли гру і навіть програли третій період з різницею лише в одне очко, проте ні про яку інтригу в цьому матчі говорити не доводилося - все було вирішено ще в першій половині матчу.

Заключна десятихвилинка такого принципового протистояння виявилася лише формальністю. Незважаючи на обмежену ротацію, Кривбас, захопивши лідерство ще з перших хвилин, впевнено довів вирішальний матч до перемоги - 70:50. Криворізькі баскетболісти виграли п'ятий поєдинок серії і стали бронзовими призерами Суперліги Фаворит Спорт.

Суперліга Фаворит Спорт

2 травня. Кривий Ріг. Бронзова серія, 5-й матч

Кривбас – Черкаські Мавпи 70:50 (26:18, 18:5, 17:16, 9:11)

Рахунок в серії - 3:2

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Барселона победила Баварию в Мюнхене. Триумфы Жальгириса и Монако
Баскетбол | 29 марта 2024, 00:11 0
Барселона победила Баварию в Мюнхене. Триумфы Жальгириса и Монако

Состоялся первый игровой день тридцать второго раунда Евролиги

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 7
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.