Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 22 июля 2016, 21:21
4773
2

Сборная Украина U-20 уступила в четвертьфинале Евробаскета

Украинская молодежка проиграла команде Германии

| Обновлено 22 июля 2016, 21:21
4773
2
Сборная Украина U-20 уступила в четвертьфинале Евробаскета
fiba.com
Молодіжна збірна України, яка є однією з окрас чемпіонату Європи, припинила боротьбу за нагороди. У наднапруженому чвертьфіналі хлопці Максима Міхельсона поступилися збірній Німеччини – 52:64.
 
Важливість цього поєдинку відчувалася і у характері гри. Дві доволі результативні команди чемпіонату зробили акцент на захисті. "Бетон" у трисекундній зоні важко було подолати суперникам. До того ж у команд не полетів триочковий. Єдина влучна атака із-за дуги у першому періоді від Балабана зробила рахунок 7:6. Виграти період українцям дозволив важкий та фірмовий для цього турніру прохід Михайлюка – 12:10.
 
У другій десятихвилинці українці відчутно підняли темп. Тиск на суперника зробив хороший транзишн та широка ротація (наскільки було можливо, зважаючи на двох травмованих). Одна із найгрізніших зброй наших хлопців на цьому турнірі – швидкий відрив дав плоди і в цьому відрізку матчу. Кілька швидких атак із завершенням від Тарасенка дозволили українцям досягнути найбільшої різниці у рахунку у першій половині – 23:15. Ривку нашої збірної (15:5) відповіли і німці, їх лідер Кроф став двигуном п’ятиочкового ривка – 23:20. Але кінцівка напруженої першої половини залишилася за нашими хлопцями (28:22). За чотири хвилини цього періоду німці здобули лише 2 очки. Показовим епізодом була одна з останніх атак, у якій українці зуміли поставити два блоки та виграти підбір.
 
Фантастичний захист команди Максима Міхельсона на початку третього періоду набув ще більш агресивного вигляду! Своєю неймовірною самовіддачею у захисті українці фактично нічого не залишили грізному супернику у перші п’ять хвилин періоду. У нападі ж емоційний сплеск забезпечив Михайлюк. Спочатку лідер команди реалізував надважливий триочковий, а відразу після цього перетворив у шикарний алей-уп передачу Сидорова – 35:24, Україна вперше дісталася двозначної переваги. У другій половині десятихвилинки німці, користуючись перебором наших фолів, почали грати агресивніше. Серія пробивних фолів та високий пресинг дали можливість нашому супернику повернутися у гру. Більше того, ривок Обста і компанії (11:2) фактично вирівняв рахунок – 37:35!
 
На заключний період  команди виходили за рівного рахунку – 40:40. Його старт повністю залишився за збірною Німеччини, навіть одинокий триочковий Зотова виглядав сиротливо проти переваги німців на підбиранні та відносно високому відсотку влучань дальніх. Як результат, Міхельсону довелося брати тайм-аут при рахунку 43:48. Привести до тями команду намагалися Михайлюк та Кобець, у яких сьогодні явно не летіло здалеку. Попри це, за короткий відрізок часу вони відзначилися триочковими, а Михайлюк ще й поставив потужний блок – 52:53. Витримати потрібний темп нашим хлопцям завадила вузька ротація у передній лінії. Зважаючи на перебір фолів Скапінцева та відсутність через травму Антонєнка та Приймака функціонально Німеччина у вирішальні хвилини виглядала потужніше. У підсумку 64:52. Надалі українці продовжать боротьбу за 5-те місце турніру.
 
У суботу, 23 липня, Україна зіграє проти команди, що зазнає поразки у парі Іспанія – Латвія. Початок матчу о 16:15.

Чемпіонат Європи U20
 
1/4 фіналу
 
Україна U20 – Німеччина U20 52:64 (10:12; 12:16; 18:12; 12:24)

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 37
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

НБА. Денвер снова обыграл Лейкерс, Нью-Йорк проиграл Филадельфии
Баскетбол | 26 апреля 2024, 08:36 1
НБА. Денвер снова обыграл Лейкерс, Нью-Йорк проиграл Филадельфии

«Орландо» взял первое очко в противостоянии с «Кливлендом» в плей-офф

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tara727
Вигравати 11 очків по ходу матчу і програти.. Як же обідно!!
krotus
Судьи конечно тридварасы, но нельзя же так растрачивать моменты в нападении(
Обидно, но играли классно, видно, что есть будущее у ребят!