Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 02 августа 2016, 07:47
1121
0

Кирилл ФЕСЕНКО: «Подтяну свою форму, догоню команду»

Украинский центровой - о спаррингах с командой Германии и своем возвращении к тренировкам

| Обновлено 02 августа 2016, 07:47
1121
0
Кирилл ФЕСЕНКО: «Подтяну свою форму, догоню команду»
eurobasket2015.org

Капітан національної чоловічої збірної України Кирило Фесенко через недугу був змушений пропустити перший виїзд команди на товариські спаринги до Німеччини зі збірною цієї країни. Ми поцікавилися у Кирила враженням від матчів і звичайно ж станом його здоров’я.

- Хлопці виступили добре, пристойно зіграли у захисті. Звичайно, було видно – що це тільки перші ігри. Була присутня метушня і у нападі, і у захисті. Скажемо так: гризли паркет, допомагали одне одному, страхували одне одного, мінялися, за рахунок більшого бажання і виграли перший матч. Мені сподобалося, що дуже добре проявив себе Саша Мішула. Взяв на себе гру у потрібний момент. А зрештою, ця гра – ще не показник, це перші товариські матчі. Але все одно приємно, коли твоя команда перемагає, навіть без тебе (перший матч українці виграли з результатом 83:77 - ред.).

- Звернув увагу, скільки публіки прийшло на матч? У попередніх інтерв’ю ти зазначав, що заповнені трибуни надихають, навіть, якщо підтримують суперника. Може цей чинник теж допоміг хлопцям виграти?
- Може і так, але я вважаю, публіка в основному прийшла подивитися на Дірка Новіцьки, який невтомно роздавав автографи. Звичайно, хотілося б, щоб і у нас стільки уваги приділяли баскетболу, щоб на матчі приходило більше людей. А взагалі, це приємно – приємно грати, коли є вболівальники, бо вони додають емоційного піднесення.

- Сам дивився гру як вболівальник, чи фахівець?
- Просто дивився, як вболівальник. Звісно, якісь дії мене розстраювали, інші – радували. Але особливо не аналізував.

- Ще прийде час для аналізу і розбору польотів, коли тренер посадить команду і будете обговорювати.
- Так. Тактична частина зборів у нас ще попереду. У нас тільки закінчилися загальні збори, почалося трохи тактики, і ми в це питання ще не заглиблювалися.

- Чому, на твою думку другий матч (який українці програли з рахунком 54:62 – ред.) вирішили провести за зачиненими дверима? Можна було б без проблем касу знову зняти, затримати Дірка Новіцьки ще на день і, як кажуть, зрубати капусти.
- Тому що це не робиться заради грошей. Це товариські матчі і обидва тренери мали на меті награти свої комбінації, які вони не хочуть особливо «світити» до початку офіційних ігор, спробувати якісь незвичні зв’язки гравців, щоб зрозуміти для себе, як це виглядає, діє, і чи матиме перспективу. І зрозуміло, вони не хотіли, щоб це вийшло далі. Тому і була відсутня трансляція, усе відбувалося за зачиненими дверима. Більше того, я навіть впевнений, що друга гра проходила у режимі тренування.

- Як себе почуваєш зараз, одужав (Кирило Фесенко через недугу не зміг поїхати на товариські матчі до Німеччини – ред.)?
- Що у мене було, я так і не запам’ятав, якийсь діагноз поставили, (за уточненими даними у Фесенка було виявлено ГРВІ - ред.). Ну, ось сьогодні, саме зараз повернувся з пробіжки. Пробіг крос, позаймався у тренажерній залі. Можна сказати, вже одужав. Але тепер доведеться відновлюватися після цієї хвороби. Все добре. Зараз команда повернеться і десять днів перебуватимемо у Києві (у Міжнародній Тенісній Академії у Пущі Водиці – ред.). Я думаю, підтягну свою фізичну форму і наздожену команду.

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 1
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Провальный трансфер. Дуэлунд покинет Динамо окончательно и бесплатно
Футбол | 19 апреля 2024, 19:48 7
Провальный трансфер. Дуэлунд покинет Динамо окончательно и бесплатно

Миккель продолжит выступления в составе «Орхуса»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.