Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 05 августа 2016, 10:29
2917
1

Баскетболисты сборной Украины поучаствовали в фотосессии

Фесенко, Липовый, Отверченко, Бобров и Кравцов поработали в студии

| Обновлено 05 августа 2016, 10:29
2917
1
Баскетболисты сборной Украины поучаствовали в фотосессии
fbu.ua

Напередодні старту кваліфікаційних матчів до Чемпіонату Європи 2017-го року гравці збірної України провели фотосесію для анонсової поліграфії. Фотографами було обрано п’ять гравців команди. У фотесеті взяли участь В’ячеслав Бобров, Руслан Отверченко, Кирило Фесенко, В’ячеслав Кравцов та Олександр Липовий, які, після ранкового тренування, провели кілька годин у студії.

Роботу у фотостудії українських збірників оцінили на високий бал. Рекордсменами подібних заходів виявилися В’ячеслав Кравцов та Кирило Фесенко, які мають солідну практику виступів у NBA. По ходу фотосесії Кравцов відповів на кілька питань сайту ФБУ.

- Слава, українські журналісти тебе знають переважно як відкритого хлопця. Як ти взагалі ставишся до подібних медіа-проявів, інтерв’ю, фотосесії, конференції?
- Насправді я думаю, що це частина професійного спорту, я намагаюся не відмовляти в інтерв’ю, завжди із задоволенням присутній на фотосесіях. Це частина іміджу та промо спортсмена,  дійсно я завжди відкритий до таких проявів.

- Помітно, що ти дуже комфортно почуваєш себе на фотосесії. Скоріш за все, це практика NBA?
- Так, дійсно, це звична справа для будь-якого гравця, який грав за океаном. Не скажу, що в українських клубах немає такої практики, але в NBA це окрема історія. До цього ставляться з неабиякою увагою – це не просто прохання прес-служби, це один із пунктів твого контракту та приємний обов’язок. Ти маєш бути публічною людиною і відкритим для медіа, а особливо на подібних заходах. В NBA це називається media day. Переважно це відбувається в ігровому залі, але він мало схожий у цей день на ігровий. Купа апаратури, спалахів, якихось фото-ширм і, звісно, фотографів та журналістів. Тренувань у цей день немає, тому що ти маєш і так солідне навантаження, для фотографів ми проводили у залі близько чотирьох годин. Кожен фотограф відповідає за свою конкретну станцію, а таких близько 10-ти. Там з цим дуже серйозно. Я зараз згадав про фотографів, але в голову прийшов приклад з журналістами. В Детройті на кожен матч їздило близько восьми клубних журналістів, які висвітлювали один матч! У це важко повірити, але так воно є, я не беру до уваги фотографів команди.

- Сьогодні у збірної було одне тренування, вечір фактично вільний. Як проводите час на базі.
- Переважно це дивайси. Час в інтернеті, телебачення та ігрові приставки. Інколи граємо в карти: покер та деберц. Якщо це вечір напередодні вихідного, часто їдемо з Пущі Водиці в Київ, тут проводимо вільний час.

- У кімнаті на базі ти живеш з Отверченко?
- Так, ми з ним товаришуємо. Тому коли запитували, хто з ким буде жити, то інших варіантів і бути не могло. Ми давно товаришуємо, разом в БК "Київ" грали, зараз навіть в одній країні виступаємо (в Іспанії), правда, в різних командах.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
parker09sa
Где Лень? А то мы знаем солидную практику выступления в нба Кравцова и Фесенка