Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 10 августа 2016, 13:10
829
0

Сборная Украины провела двусторонку перед турниром в Грузии

В обойме Евгения Мурзина осталось 15 игроков

| Обновлено 10 августа 2016, 13:10
829
0
Сборная Украины провела двусторонку перед турниром в Грузии
fbu.ua

Національна чоловіча збірна України завершила черговий етап підготовки до старту у кваліфікації Євробаскета-2017.

31 серпня у Києві українці у прем’єрному матчі відбору приймуть збірну Болгарії. А поки що перед цим урочистим моментом у збірної заплановані три підготовчі турніри - у Грузії, Словаччині та Естонії. Перший розпочнеться у Тбілісі (суперники – збірні Росії, Голандії та Грузії) вже 12 серпня. На останньому перед відльотом тренуванні у Міжнародній Тенісній Академії підопічні Євгена Мурзіна провели двосторонній спаринг.

Євген Мурзін знову розділив команду на «Білих» і «Синіх». Першими керував сам, других довірив Олегові Юшкіну. За «Білих» грали Кравцов, Артамонов, Отверченко, Конєв, Корнієнко, Петров. Їхніми суперниками виступили Глєбов, Мішула, Рябчук, Фесенко, Бобров, Лукашов. Формат спарингу був скороченим - дві десятихвилинки. У першій «Сині» діяли активніше - 19:11. Поперерві білі вирівняли гру, але наздогнати суперника їм не вдалося. 39:37 - перемога «Синіх».

Наприкінці тренування хлопці повправлялися у кидках, після чого Євген Мурзін оголосив прізвища тих, хто не полетить разом з командою на турнір - це Сандул, Пустовий, Крутоус, Глєбов. 10 серпня у команди вихідний, а у четвер, 11 серпня, збірна вирушить у путь.

Головний тренер національної чоловічої збірної України Євген Мурзін:

- Я задоволений мікроциклом. Щоправда, не обійшлося без прикрих мікротравм, вони спіткали Пустового і Сандула. Але, сподіваюся, після сьогоднішнього обстеження за два-три дні вони відновляться. Ці хлопці, не поїдуть до Грузії. Натомість Кравцов і Фесенко, які пропустили ігри у Німеччині, змагатимуться у Тбілісі. На сьогодні у команді залишилися 15 виконавців. Лави збірної покинув Павло Крутоус. Він занедужав останні кілька днів – ми прийняли рішення завершити з ним роботу у збірній. А після турніру у Грузії у нас ще буде можливість поміняти кілька гравців, які залишилися зараз у Києві. Сандула, Пустового і Глєбова ми візьмемо на турнір до Словаччини.  Ким ми їх замінимо, я можу сказати тільки після турніру у Грузії. З остаточним складом команди визначимося перед від’їздом на турнір до Калева (24-26 серпня, - ред.).

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.