Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
2706
2

Сборная Украины уступила в спарринге России

Украинцы неудачно стартовали на турнире в Грузии

Сборная Украины уступила в спарринге России

Збірна України зазнала поразки в першому контрольному поєдинку на підготовчому міжнародному турнірі в Грузії, поступившись збірній Росії.

Дебют матчу залишився за суперником, який зумів створити серйозні проблеми для нашої команди, включивши агресивний захист і пресинг на чужій половині майданчику з перших хвилин матчу. Підопічні Мурзіна з невисоким відсотком атакували з середньої дистанції, тримаючись завдяки дальнім влучанням і періодично успішному заграванню бігменів в фарбі, одне з яких завершилося ефектним данком Фесенко через Мозгова.

У другому періоді збірнiй України вдалося трохи налагодити гру в атаці, знизивши кількість втрат, яких підопічні Мурзіна допустили 8 за перші 10 хвилин гри. Якщо в першій частині періоду команді Базаревіча вдалося розвинути перевагу, то під завісу першої половини зустрічі наша команда трохи скоротила відставання завдяки вдалому відрізку у виконанні зв'язки з Южного - данку Конєва і триочковому Рябчука, після яких дистанція вперше за довгий час перестала бути двозначною. Поки збірна Росії остаточно збилася на кидки з дистанції, 17 раз кинувши з-за дуги за 20 хвилин матчу, Україні трохи надолужила згаяне скоротивши перед великою перервою відставання до 9 пунктів.

Після великої перерви на результативну гру Мішули, який знайшов свій кидок в цьому матчі, реалізувавши три з трьох дальніх, росіяни відповіли своїм вдалим кидковим відрізком. Влучання Фрідзона і Хвостова, а також постер-данк Шведа змусили Євгена Мурзіна брати перший тайм-аут в другій половині зустрічі. Після "хвилини" наша команда грала досить одноманітно, завантажуючи в фарбі Кравцова, однак така тактика приносила свої плоди - без Мозгова, який у другій половині матчу на паркет не виходив, у Росії утворилася серйозна дірка під щитом. Саме Кравцов, який відчув себе більш вільно, разом з Рябчуком, який, як і Мішула, шикарно атакував з-за дуги, були в ці хвилини кращими в складі нашої збірної, однак перед заключною перервою росіянам вдалося зберегти двозначну 12-очкову перевагу.

У кожному періоді у збірної України були свої герої - в заключній десятихвилинці включився Бобров, який, набравши 6 очок поспіль допоміг збірній України знову трохи скоротити відставанні. Однак слідом пішов заключний в цьому матчі ривок росіян від Швєда і Карасьова. На цей раз ресурсів не відповідь у збірної України не знайшлося. Відпустивши суперника вперед ще в дебюті поєдинку збірна України так і не зуміла наздогнати команду Росії, поступившись 67:82.

Наступний матч збірна України проведе у суботу, 13 серпня, проти команди Грузії.

Міжнародний турнір у Грузії

Україна - Росія 67:82 (13:23, 19:18, 21:25, 14:17)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Днепр и Ровно стартовали с победы, Черкасские Мавпы вышли в полуфинал
Баскетбол | 28 марта 2024, 00:30 0
Днепр и Ровно стартовали с победы, Черкасские Мавпы вышли в полуфинал

В чемпионате Украине по баскетболу состоялись матчи плей-офф

Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 02:59 2
Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами

Карлос неожиданно проиграл Григору Димитрову, Александр Зверев выбил Фабиана Марожана

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
romeo_xai
Не понимаю,как можно "играть" с "восточными соседями", когда идет война и гибнут люди? Ни стыда, ни совести!
antohapoher
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил