Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1704
0

Украина одержала убедительную победу над Швейцарией в спарринге

Украинцы близки к победе на турнире «Четырех наций»

Украина одержала убедительную победу над Швейцарией в спарринге

Національна збірна України з баскетболу продовжує свої успішні виступи на міжнародному турнірі у Словаччині. Після учорашньої перемоги над господарями майданчика (72:65) українці зустрілися зі Швейцарією, котра учора поступилася «Данії».  Обігравши сьогодні Швейцарію – 91:77, наші хлопці зробили серйозну заявку на загальну перемогу у турнірі «Чотирьох націй».

Протягом першої половини матчу тренерський штаб збірної України дав можливість зіграти абсолютно усім гравцям, які були у заявці на матч. Більше того, всі отримали приблизно рівний час, який за цей відрізок склав близько 10-ти хвилин. Стартовий ривок команді Євгена Мурзіна – 17:9 – забезпечив  Максим Корнієнко, який прекрасно себе почуває на словацькому паркеті.  Вчора він був дуже близьким до дабл-даблу, а сьогодні приголомшив швейцарців двома поспіль триочковими на старті гри. Ще однією сильною стороною українців у цьому поєдинку була перевага на підбиранні. Повністю вигравши щит, українці очікувано результативно виграли перший період – 27:19.

У другій чверті українці не традиційно для матчів літнього підготовчого циклу пропустили більше 25-ти очок. Підсумковий період виключно цього періоду (26:26) не в останню чергу залежав від відсотку триочкового, який у Швейцарії стрімко пішов угору. Лідер швейцарців Душан Младьян у першій половині реалізував усі свої три дальні спроби і зумів до великої перерви залишити інтригу у грі – 53:45 – для збірної України.

Судячи з усього, у другій половині команди зробили відчутну ставку на захист. Українці агресивнічали у трисекундній зоні і багато пробивали штрафних. Швейцарці ж, навпаки, більше атакували з дальньої дистанції. Результативність братів Младьянів, які на двох у цьому матчі здобули 33 очки, допомагала захищатися нашому супернику на конкурентній відстані.

Ударно запрягли українці у четвертому періоді. Черговий потужний ривок цього підготовчого циклу дозволив нашій команді без хвилювань завершувати матч. Корнієнко, Глєбов та Пустовий своєю затяжною серією атак забезпечили нашій команді спурт – 14:1. Підсумковий рахунок цього мату – 91:77 . Цікаво, що сьогодні у складі українців здобували очки абсолютно усі заявлені гравці. А найрезультативнішим гравцем матчу став В'ячеслав Бобров, який здобув 17 очок, 6передач та 4 підбирання.

Завтра о 17.00 Україна проведе заключний матч на турнірі. Суперником нашої команди буде збірна Данії, яка сьогодні ввечері має відіграти проти господарів турніру.

Турнір «Чотирьох націй». Словаччина

2-й ігровий день

Україна – Швейцарія 91:75 (27:19; 26:26; 13:14; 25:17)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стали известны участники плей-офф НБА. С кем сыграет Бостон с Михайлюком?
Баскетбол | 20 апреля 2024, 11:07 0
Стали известны участники плей-офф НБА. С кем сыграет Бостон с Михайлюком?

Последние путевки в плей-офф добыли «Майами» и «Нью-Орлеан»

30 лет ЭПОхи, или гонка, которая изменила все. История допинга в велоспорте
Другие виды | 20 апреля 2024, 11:23 9
30 лет ЭПОхи, или гонка, которая изменила все. История допинга в велоспорте

Sport.ua вспоминает гонку, которая на многие годы изменила правила игры в мировом велоспорте

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.