Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
|
1583
0

Украина переиграла Албанию на турнире в Эстонии

На очереди - спарринг с Италией

Украина переиграла Албанию на турнире в Эстонии

Збірна України здобула другу перемогу на Міжнародному турнірі в Талліні, здолавши в контрольному поєдинку збірну Албанії, яка, як і підопічні Євгена Мурзіна, продовжує підготовку до відбору на Євробаскет-2017.

Другий матч турніру збірна України розпочала низькою п'ятіркою з Артамоновим, Мішулою і Глєбовим на задній лінії та Бобровим і Пустовим - в передній. Албанці, незважаючи на статус аутсайдерів, поєдинок почали досить впевнено і навіть мінімально лідирували по ходу стартової десятихвилинки, однак активна ротація, яку анонсував Євген Мурзін перед турніром, принесла свої плоди. Гравці, які вийшли з лави, додали нашій команді енергії в атаці, що дозволило збірній України піти на першу перерву при 8-очковому гандикапі.

Нульовий відсоток реалізації триочкових українські баскетболісти сповна нівелювали відмінною реалізацією середніх, зокрема, вдалою грою в трисекундній, де справно набирали очки Пустовий та Кравцов. Зробивши ривок в кінцівці першого періоду, підопічні Мурзіна утримували суперника на комфортнiй дистанції до великої перерви, вигравши 20-хвилинку з рахунком 40:25.

Другу половину матчу Мурзін почав зі сдвовенним центром - Кравцовим і Пустовим, що дозволило українцям зміцнити перевагу на щитах. Головною проблемою нашої команди досi залишалася реалізація кидків з-за дуги - лише 1 з 15 триочкових закинули українська збірна за підсумками 30 хвилин матчу, а автором єдиного точного кидка став Рябчук. До слова, захисник корисно увійшов в гру з лавки, допомагаючи команді не тільки набраними очками, але й активною грою на щитах. Албанія ж грала менш агресивно за суперника, про що свідчить кількість штрафних, яких албанці пробили в п'ять разів менше нашої команди, а черговий міні-ривок в кінцівці третього перiоду у виконанні Корнієнка та Кравцова ускладнив завдання для суперника до максимуму.

Незважаючи на те що українська збірна значно зменшила оберти, дозволивши супернику виграти заключний період, кінцівка матчу, як і передбачалося, виявилася лише формальністю. Команда Мурзіна довела матч до перемоги, а наставник використав черговий шанс випробувати різноманітні взаємодії шляхом широкої ротації. Відзначимо, що так і не зіграв у матчі розігруючий Денис Лукашов, однак і без допомоги захисника наша команда здобула перемогу - 71:65.

Заключний третій поєдинок на турнірі в Естонії збірна України проведе проти Ізраїлю завтра, 26-го серпня, о 16:30.

Міжнародний турнір в Естонії

Таллінн. Другий ігровий день

Україна - Албанія 71:65 (24:16, 16:9, 18:17, 13:23)

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин может не сыграть ответный матч против Баварии. Стали известны причины
Футбол | 25 апреля 2024, 18:50 0
Лунин может не сыграть ответный матч против Баварии. Стали известны причины

Место в воротах Лунина может занять Куртуа

Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете
Теннис | 25 апреля 2024, 16:22 22
Впервые в карьере. Ястремская вырвала победу в матче после 0:6 в 1-м сете

Даяна чудесным образом сумела переиграть Эмилиану Аранго в Мадриде

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.