Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
837
0

Руслан ОТВЕРЧЕНКО: «У нас нет слабых соперников»

Украинский защитник поделился эмоциями от старта команды в матчах отбора к Евробаскету

Гравець збірної України Руслан Отверченко на останньому підготовчому турнірі в Естонії не виступав, здавалося, що саме він може не увійти до списку дванадцяти на матч з болгарами. Але Євген Мурзін зробив свій вибір на користь Руслана, залишивши на лаві Дмитра Глєбова. Наближали перемогу усі гуртом, внесок кожного персонально розбере Євген Мурзін. А якщо поглянути у статистику, навряд чи коуч матиме претензії до Отверченка. Руслан провів на паркеті 12 хвилин і має другий показник результативності (14 набраних очок) після Кирила Фесенка (15 очок)

- Я вважаю, що у цій кваліфікації у нас немає і не буде слабких суперників. Збірна Болгарії – одна з тих, хто буде боротися до кінця і ще покаже суперникам зуби. А щодо матчу? Ми зуміли на початку заволодіти ініціативою, створили перевагу. Здійснили спробу її втримати, але наприкінці четвертої чверті дещо розслабилися і дозволили супернику скоротити відставання. Хоча для нас важливо було виграти з солідним запасом.

- Рахувати набрані очки будемо пізніше, зараз у кишені є перша перемога, за рахунок чого досягли успіху?
- Дуже відчувалася підтримка публіки. Глядачі – це наш шостий гравець на майданчику і вони нам дуже допомогли. А по грі?У нас дуже сильна передня лінія і ми намагалися грати через них. За рахунок цього розтягували захист, з’являлася можливість закинути вільні кидки. Вдавалися атаки з під-кільця. По грі усе було так, як ми і планували.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.