Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1620
0

Глебов заменил Конева в сборной Украины на игру со Словенией

Врач сборной Украины - о кадровой ситуации

Лікар національної чоловічої збірної України Сергій Калінкін розповів про ступінь складності пошкодження Володимира Конєва, що його він отримав у матчі другого туру кваліфікаційного турніру ЄвроБаскета-2017 Косово – Україна.

- Конєв готовий зараз на 90%. У нього розтягнення зв’язок гомілкостопного суглобу першого ступеня, навіть 0,1 ступеня.

- Тобто це найлегша форма пошкодження?
- Так, але вона болісна все одно. Тому він не може грати на повну силу. Водночас це найлегше пошкодження, яке є. Тому тренери спробували, як він виконує навантаження і завдання на тренуванні і зробили висновок – Конєв готовий на 80 – 90%. Але головний тренер Євген Мурзін сказав: мені потрібно, щоб Конєв був готовий на 100%. Він вирішив залишити його на базі, під наглядом продовжити курс лікування, щоб він до Болгарії (матч 4-го туру Болгарія – Україна відбудеться 10-го вересня у Ботєваграді – ред.) був готовий. Словенію (матч 3-го туру Словенія – Україна відбудеться 7 вересня у Цельє – ред.) він пропускає, замість нього їде Глєбов.

- Якими є методи його якнайшвидшого відновлення?
- Він зараз займається з фізіотерапевтам, виконує вправи у басейні, у тренажерній залі, отримує процедури: ультразвук, електростимуляція, кінезіотерапія, магнітолазер.

- Перевірені часом методи відновлення, коли парафіном зігрівали ногу, вже не діють?
- У Володимира немає набряку. Він не виражений. Там нема чому розсмоктуватися. Ми правильно провели лікування одразу ж після травми, не дали розвинутися набряку, прибрали больовий синдром. Він ходить, своїми ногами, просто, коли максимально розгинає – згинає ногу, він це відчуває, невеличку слабкість у гомілкостопному суглобі. То ж він може побоюватися грати у контакті, ну, може не побоюється, а поки що не готовий грати у контактній грі. Тобто, потрібні кілька днів для реабілітації.

- Ви, як лікар, скільки йому даєте.
- Потрібно сім днів, але до суботи впораємося.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.