Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Баскетбол в Европе
| Обновлено 11 сентября 2016, 10:39
1781
0

Артур ДРОЗДОВ: «Первая игра с Косово была довольно сложной»

Украинский баскетболист прокомментировал выступление сборной Украины в отборе к Евробаскету

| Обновлено 11 сентября 2016, 10:39
1781
0
Артур ДРОЗДОВ: «Первая игра с Косово была довольно сложной»

Один з найвідоміших українських баскетболістів Артур Дроздов прокоментував поєдинок четвертого туру відбору ЄвроБаскета – 2017 Болгарія – Україна (67:72) і оцінив шанси збірної України пробитися до фінальної стадії континентальної першості. Додамо, Артур Дроздов у нульових захищав честь збірної України і навіть був її капітаном.

- Найважливіше те, що перемогу здобуто. Хлопці молодці. Результат коливався на терезах, але у підсумку вони зуміли схилити їхні шальки на свій бік. Перемога на виїзді, важка перемога. Усі знали, що Болгарія у себе вдома буде не такою, якою ми її бачили у Києві. І зараз, напевно, слід залишатися зконцентрованими і продовжувати боротьбу до кінця. Є шанс здобути перше місце у групі.

- У цьому відборі Євген Мурзін використовує незвичний хід – подвійний центр Кравцов – Фесенко з підключенням Пустового. Наскільки він для вас є несподіваним. Хтось вас здивував у цьому відборі?
- Треба дивитися на команду в цілому  першу чергу. Команда діє досить добре. Прагне бігти, агресивно грати. А те, що Мурзін робить акцент на цих гравців – це очевидно. Оскільки вони домінуючі центрові, рухливі, що Фесенко, що Кравцов. Тому треба обов’язково їх задіювати. З тією самою Болгарією, де нема таких гравців. Командам-суперницям складно, коли є такі центрові. Їх обов’язково треба задіювати, а там вже далі дивитися. Тобто їх можна задіювати, давати їм м’яча, а вони завжди можуть кинути, якщо йде дабл, здвоювання, вони можуть скинути на відкриті кидки, це треба використовувати. Обов’язково. Те що вони роблять, я сподіваюся, будуть продовжувати і далі.

- Наступний виїзд у нас до Вільнюса (14 вересня - ред.), Косово – аутсайдер групи.
- Краще не сприймати його так, як ви кажете. Перша гра з ними виявилася доволі складною. Там є досвічені гравці, натуралізований американець, тож треба налаштовуватися серйозно, як зрештою, на будь-якого іншого суперника. Треба спробувати їх обіграти і вже потім налаштовуватися на Словенію.

- Словенію приймаємо у Києві (17 вересня - ред.), стіни допомагатимуть. Українці здатні перемогти цю команду?
- Звісно, так! Чому ні? У нас дуже гарна збірна, добре грає. У нас є потенціал. Ми і у Словенії добре відіграли, боролися. Нема нічого неможливого, це баскетбол. До матча зі словенцями треба добре відіграти з Косово, і не думати про Словенію. Спочатку Косово, потім Словенія. Цілком по силах хлопцям їх обіграти. Думаю, вони самі цього прагнуть. Сподіваюся публіка прийде, ми усі прийдемо і підтримуватимемо їх. І будемо сподіватися, що вони виграють.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин отреагировал на предложение от топ-клуба. Он принял важное решение
Футбол | 16 апреля 2024, 00:02 1
Лунин отреагировал на предложение от топ-клуба. Он принял важное решение

Украинский вратарь не хочет переходить в «Баварию»

Экс-арбитр ФИФА прокомментировал удаление Зубкова
Футбол | 15 апреля 2024, 15:42 17
Экс-арбитр ФИФА прокомментировал удаление Зубкова

Олег Орехов считает, что игрока «Шахтера» могут жестко наказать

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.