Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Баскетбол в Европе
| Обновлено 27 октября 2016, 16:01
1354
0

Сергей ЛИЩУК: «У Кравцова хорошие перспективы в Валенсии»

Бывший игрок испанского клуба рассказал о планах на будущее и оценил перспективы Вячеслава Кравцова

| Обновлено 27 октября 2016, 16:01
1354
0
Сергей ЛИЩУК: «У Кравцова хорошие перспективы в Валенсии»
fbu.ua, Вячеслав Кравцов

Ще минулого тижня приємна для українських уболівальників новина прийшла з Іспанії. Центровий збірної України В'ячеслав Кравцов повернувся в Лігу ACB, де вже грав в минулому сезоні в складі «Сарагоси», підписавши контракт з одним з кращих клубів топового європейського чемпіонату - «Валенсією».

Цікаво, що виступами за цю команду раніше прославився легендарний український бігмен Сергій Ліщук, який провів в команді шість сезонів. Зараз 34-річний Ліщук зробив паузу, для того щоб позбутися травм, після чого планує продовжити професійну кар'єру.

Ліщук розповів про плани на найближче майбутнє і оцінив перспективи В'ячеслава Кравцова в «Валенсії», відзначивши, що у його співвітчизника є хороші шанси закріпитися в топ-клубі:

- Зараз я у Рівному, тренуюсь і займаюсь собою, щоб повернутися у гру. Варіанти є, але спочатку треба підготувати спину. Вирішив що займатися цим краще вдома, тому кілька тижнів потренуюсь тут, а потім поїду в Іспанію для обстеження, де у мене є хороший знайомий лікар.

Зі Славою Кравцовим у Валенсії я бачився, більше того, у мене питали про нього у клубі. Я звісно дав йому найкращі рекомендації. У команді він має замінити американця Джона Браянта, який не міг скинути вагу.

Я організував вечерю у Валенсії, де зі Славою у неформальній обстановці поспілкувалося пів команди. Славу познайомили з гравцями, словом усі задружилися.

Користуючись нагодою сходив на гру Валенсії. Було дуже приємно: мене представили, зал вітав оплесками - усе було красиво. До Валенсії я завжди вертаюсь як додому, спілкувався там з усіма, ставлення дуже приязне. Слава був приємно здивований таким ставленням, і я йому пояснив, що тут усе просто: місто саме прекрасне, у клубі є усі умови для гравців, необхідно тільки працювати, віддаватися повністю і люди віддячать тим самим.

Вважаю, що у Кравцова хороші перспективи у команді, такий гравець команді зараз потрібен. Лише спочатку треба буде звикнути до партнерів по команді, до манери гри тренера, вивчити схеми і усе має піти. Те що Слава їздив на гру з  «Обрадойро» – це хороший знак для нього, можливо у одному з найближчих матчів він отримає ігровий час.

Відзначимо, що дебютувати за «Валенсію» В'ячеслав Кравцов може вже 30-го жовтня, коли його клуб буде грати в чемпіонаті Іспанії проти «Андорри». Після чотирьох турів регулярного чемпіонату клуб українця займає 6-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі три перемоги.
 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.