Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
| Обновлено 02 декабря 2016, 15:07
4363
3

Украина победила Россию в финале Кубка Европейских чемпионов

Украинские баскетболисты с нарушениями слуха стали лучшими на турнире в Стамбуле

| Обновлено 02 декабря 2016, 15:07
4363
3
Украина победила Россию в финале Кубка Европейских чемпионов
fbu.ua

Українська команда виграла 8-й Кубок європейських чемпіонів серед спортсменів з вадами слуху. Почесний трофей було розіграно у Стамбулі.

У турнірі взяли участь 4 команди: господарі - Стамбул (Туреччина), Рим (Італія), Москва (Росія), Дніпро (Україна). На стадії групового турніру підопічні Станіслава Каковкіна посіли перше місце, обігравши по черзі Італію 97:45, Росію 92:62 і Туреччину 114:52. Вигравши групу, українці у фінальному матчі знову зустрілися з росіянами, які на груповому етапі виявилися другими.

Фінальна гра для дніпрян виявилася непростою. По ходу матчу українці поступалися 10-ма очками але команда зуміла зібратися і переломити сценарій. У підсумку перемога Дніпра 70:62.

Володарями Кубка Європейських чемпіонів стали: Юрій Стрижевський, Сергій Букін, Олександр Фоменко, Олександр Діденко, Максим Кім, Андрій Раус, Кирило Яковлев, Сергій М’ясоєдов, Олександр Кузнєцов, Павло Бондаренко, Павло Рязанцев, Дмитро Мельниченко. Тренери: Сергій Каковкін, Юрій Нетьора.

Найкращим гравцем турніру визнано Олександра Фоменка.

«Ми вчетверте беремо участь у Кубку Європейських чемпіонів. Володіли цим трофеєм у 2014-му, а торік у Бергамо (Італія) у фіналі поступилися росіянам. То ж мотивація обіграти їх була підвищеною. Приємно, що вдалося досягти мети. Але ця перемога – це лише один з етапів підготовки до Олімпіади, перевірка сил. Головне завдання – успішно виступити наступного року на Дефлімпійських Іграх і здобути медалі», - сказав Станіслав Каковкін.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Tyigena
"соссию"?в финале?в Стамбуле?опять нож в спину!))))МОЛОДЦЫ!
Алекс Морган
Хай знають наш Дніпро!!!!!!!