Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
| Обновлено 08 мая 2017, 13:41
1188
0

Жіноча збірна України розпочала підготовку до Євробаскету

Перший етап зборів триватиме до 17 травня

| Обновлено 08 мая 2017, 13:41
1188
0
Жіноча збірна України розпочала підготовку до Євробаскету
ukrbasket.net

Якщо не враховувати день приїзду 7 травня, то реальну підготовку до чемпіонату Європи жіноча збірна України розпочала ранковим тренуванням 8 травня. Рівно о 10:00 свисток головного тренера збірної Володимира Холопова сповістив про старт першого заняття.

У тренуванні взяли участь 9 гравців – Кристина Карп, Вікторія Кондусь, Ольга Яцковець, Тетяна Юркевічус, Катерина Дорогобузова, Віта Горобець, Ольга Краєвська, Ганна Ольховик, Євгенія Спітковська. За виключенням Дорогобузової усі гравці представляють вітчизняний чемпіонат. З кожним днем дівчат у таборі збірної більшатиме (адже у розширеному списку збірної - 25 гравців).

Володимир Холопов звернувся до команди зі вступним словом, момент дійсно особливий - початок зборів до Євробаскету, на якому від українок очікують успішного виступу. Щодня команда працюватиме у режимі дворазових тренувань. Ранкові заняття присвячуватимуться індивідуальній роботі, ввечері матеріал закріплюватимуть в ігрових відрізках. Повний вихідний неділя. На першому занятті Холопов розділив команду на дві групи - з маленькими працювала його асистент Інна Кочубей, з великими (Карп, Яцковець, Ольховик) – інший помічник головного Сергій Вознюк.

Роботу розпочато. Перший етап зборів триватиме до 17 травня. На 18 і 19 травня заплановані два виїзних спаринга зі збірною Латвії.

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.