Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Баскетбол 3х3
| Обновлено 18 июня 2017, 09:38
2286
0

ЧС. Жіноча збірна України обіграла Австралію і поступилася Нідерландам

Після першого змагального дня на ЧС 3х3 національна команда займає друге місце в групі

| Обновлено 18 июня 2017, 09:38
2286
0
ЧС. Жіноча збірна України обіграла Австралію і поступилася Нідерландам
ФБУ

Національна жіноча збірна України стартувала з перемоги на чемпіонаті світу з баскетболу 3х3 у французькому Нанті. Більш ніж переконливо «жовто-сині» дівчата здолали збірну Австралії у стартовому поєдинку 21:12. 

Представниці Зеленого континенту першими відкрили рахунок і таким чином зняли передстартове хвилювання з українок. Вони взялися до справи. Після того, як на еквторі матчу  9-ка «зелених» Ребекка Коул ліквідувала відставання і вивела свою команду вперед 7:6, Україна більше не помилялася. Зарицька кидком здалеку, а потім двічі Завидна показали, хто на корті має статус віце-чемпіонок світу.

Коли з-за дуги влучила Філевич, рахунок став 17:10 на користь українок. Вони не скидали обертів, продовжували пресингувати австралійок. Відчувалися, що головний тренер жіночої збірної Юрій Процюк перестраховувався, мовляв у складі збірної Австралії є гравці WNBA. Українки виглядали свіжішими і впевненішими, що і засвідчив кінцевий рахунок.

Можливо Австралійки елементарно не встигли адаптуватися до часового поясу Франції?  Як би там не було, переможну крапку кидком з ліній штрафних поставила Молова, встановивши красиву, дзеркальну перевагу у рахунку у 9 очок – 21:12.

Україна – Австралія 21:12

Другий матч на чемпіонаті світу з баскетболу 3х3 жіноча збірна України не змогла довести до перемоги. На відміну від австралійок збірна Нідерландів виявилася набагато більш міцним горішком.

Якщо у першому матчі рахунок відкрили суперниці українок, то цього разу першою відзначилася Молова а невдовзі Завидна добре підібрала під кільцем 2:0. Але Голандія діяла не менш активно і агресивно,змусивши помилятися «жовто-синіх» дівчат.

Зарицька результативними діями не давала суперницям піти у відрив, на екваторі матчу встановилася рівновага 8:8. Після цього шальки терезів остаточно схилилися вбік Нідерландів. Долю матчу фактично, було вирішено за рахунку 13:10. Тоді Ганні Зарицькій не вдалося влучити здалеку, а суперниці відповіли двоочковим.

Нідерланди - Україна 17:12.

Після першого ігрового дня збірна України йде на другому місці у гріпі «С». Разом з нашими дівчатами одну перемогу у двох матчах здобули збірні Японії та Австралії. Очолює групу збірна Нідерландів. У плей-оф чемпіонату Світу виходить дві команди.

Уже 19-го червня (понеділок) жіноча збірна України проведе ще два матчі у групі - з Китаєм та Японією.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 17:11 0
Стало известно, сколько заработали Свитолина, Калинина, Ястремская в Майами

Дальше всех из украинок прошла Ангелина, которая остановилась на стадии 1/8 финала

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.