Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 31 июля 2017, 13:49
557
0

Євген МУРЗІН: «Поки збірна не готова грати 40 хвилин»

Наставник збірної України – про виступ команди на турнірі в Італії

| Обновлено 31 июля 2017, 13:49
557
0
Євген МУРЗІН: «Поки збірна не готова грати 40 хвилин»
ФБУ. Евгений Мурзин

Після турніру в Італії головний тренер збірної України Євген Мурзін оцінив виступи команди, а також поділився інформацією про можливе поповнення тренувального табору збірної.

– Як можете оцінити гру проти Білорусі?
– Якщо коротко, то на сьогодні наша збірна не готова грати 40 хвилин. Хлопці обмежені в ігровому часі, я маю на увазі те, що ми не можемо навантажувати надмірно гравців на цьому етапі підготовки, намагаємося рівно розділити ігровий час. Виняток стосувався лише Мішули. Саша отримав більше навантаження, ніж інші, на те були причини. У нас проблема у позиції першого номера. З травмою Лукашов, мікро-ушкодження отримав ще один гравець задньої лінії – Отверченко.

– Наскільки серйозні травми у Лукашова та Фесенка?
– Лукашов отримав ушкодження перед самим відльотом у Словенію. На одному з тренувань він отримав сильний удар у стегно. Травма неприємна, але уже зараз він приступив до тренувань за індивідуальним графіком. Коли ми повернемося до України, він буде брати участь уже у загальнокомандному тренувальному процесі. У Фесенка був дискомфорт у коліні, ще перед грою з Нідерландами. Після матчу коліно опухло, детальне обстеження дасть усі відповіді.  

– Матч проти Нідерландів можна було побачити в Інтернеті, склалося таке враження, що суперник виглядав значно мобільнішим.
– Це очевидно. Ми перебуваємо на різних етапах підготовки. У Нідерландів уже 5-го серпня починається кваліфікаційний етап, до якого вони ретельно готувалися. Зараз вони перебувають уже у хороших ігрових кондиціях. У нас це був перший матч.

– Ви задоволені інформацією, яку отримали на зборі у Словенії та італійському турнірі?
– Ми дійсно отримали багато інформації, яка нам допоможе. Єдине, що мене засмучує – це позиція першого номера. Контрольні матчі ми грали лише з Мішулою. Відсутність ще одного гравця у цій позиції вплинула на організацію гри і, напевне, на результат. Липовий, який на турнірі грав теж у цій позиції, ще не повністю готовий, він пізніше розпочав підготовку і зараз лише набирає.

– Завтра ви повертаєтеся на свою базу у Пущі Водиці. Хто з гравців може приєднатися до команди?
– До нас повернеться Крутоус та Сандул, сподіваюся, уже зможе приступити до тренувань Рябчук, все покаже останнє обстеження. Також підключиться Кольченко, який пропустив перший цикл підготовки за сімейними обставинами.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.