Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
|
1361
1

Чоловіча збірна України поступилась хорватам на турнірі у Опатії

Команда Мурзіна проводить збір у Хорватії

Чоловіча збірна України поступилась хорватам на турнірі у Опатії
ФБУ

Хід гри

Матч збірна України розпочала з єдиним номінальним центровим у заявці. В'ячеслав Кравцов не встиг відновитися після травми, яку отримав в попередньому поєдинку проти Словенії і його місце в старті зайняв Артем Пустовий. І треба сказати габаритний бігмен виглядав досить непогано на обох сторонах майданчика, ставши найрезультативнішим гравцем (11 очок) у складах обох команд за підсумками двох чвертей. Що приємно, на велику перерву українська збірна пішла в ролі лідера: ключовим показником став відсоток влучань наших хлопців. Також українська команда краще бігла у швидкі відриви, і була більш результативною у фарбі. Підопічні Мурзіна провели один з кращих ігрових відрізків літа і отримала 5 очок переваги над грізним суперником.

У третій чверті команда Олександра Петровича помітно додала в атаці. Включився зірковий форвард хорватської команди Даріо Шарич, який погрожував кільцю і з дистанції, і в фарбі. Але найнеприємнішим епізодом для збірної України стала чергова травма... Пошкодження отримав розігруючий Денис Лукашов, який залишив майданчик лише за допомоги партнерів команди, але на щастя, повернувся до гри у заключній чверті.

Четверту десятихвилинку хорвати почали з ривка. Суттєво додали господарі турніру в захисті, реалізувавши при цьому кілька швидких атак, після яких перевага стала двозначною. Підопічні Петровича краще рухали м'яча і грали дуже акуратно, допустивши за матч лише 8 втрат. Під завісу матчу наші хлопці зуміли зробити міні-камбек, скоротивши відставання до 3 очок, проте перевести гру до овертайму не зуміли. Томас і Лукашов обмінялися точними дальніми, після яких хорвати забили штрафні і оформили перемогу з рахунком 79:74.

Міжнародний турнір у Хорватії

Хорватія – Україна 79:74 (18:17, 16:22, 24:15, 21:20)

Україна: Пустовий 18 + 8 підбирань + 2 блок-шота + 3 втрати, Конєв 11 + 4 підбирання, Лукашов 10 + 4 передачі, Пустозвонов 9, Отверченко 8 + 4 підбирання, Бобров 6 + 3 втрати, Зайцев 3 + 3 втрати, Мішула 2, Кольченко 2, Корнієнко 0

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале
Футбол | 26 апреля 2024, 22:29 0
Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале

Получайте быстрее всех обзоры матчей на свой телефон в Телеграме!

ВИДЕО. Эмбиид обновил личный рекорд по очкам в плей-офф
Баскетбол | 26 апреля 2024, 08:56 0
ВИДЕО. Эмбиид обновил личный рекорд по очкам в плей-офф

А также повторил или переписал много других достижений

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Руслан Шевченко
Уже даже никто не комментирует.