Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
450
0

Черкаські Мавпи розпочали підготовку до нового сезону

Шостого вересня «Черкаські Мавпи» вирушать до Бахрейну на товариський турнір.

Черкаські Мавпи розпочали підготовку до нового сезону
БК Черскасские мавпы

Баскетболісти розпочали перший тренувальний збір. На доріжках центрального стадіону «Мавпи» закладають фундамент фізичної підготовки.

«Черкаські Мавпи» розпочали підготовку до нового сезону. Традиційно в серпні команда працює над фізичними кондиціями. На першому збору переважно вихованці клубу, втім прибуло і двоє новачків – Марко Поповіч та Дмитро Липовцев. Цілий ряд баскетболістів «Черкаських Мавп» нині у таборі національної та студентської збірних України.

Протягом першого тижня баскетболісти працюватимуть виключно над фізичною підготовкою. На «Мавп» чекають тренування на стадіоні, в парку та на місцевому пляжі. Щодня по два тренування. На сьогоднішньому ранковому занятті баскетболісти виконували переважно бігові вправи.

Фізичним станом баскетболістів тренерський штаб задоволений. Молоді гравці влітку працювали з тренером, тому досить швидко набирають кондиції. Дмитро Липовцев також підійшов до зборів у хорошій формі. Марко Поповіч через сімейні обставини тривалий час не тренувався, але з першого дня ретельно працює.

Марко Поповіч, гравець «Черкаських Мавп»:
«Я задоволений бути частиною цієї команди. Перед тим як приїхати я чув багато чого хорошого про це місто, про команду. Я намагатимуся стати хорошою частиною команди і зі мною ми досягнемо кращого результату. Я знаю про український чемпіонат. Коли я грав у «Будучності» ми грали проти «Будівельника» та «Хіміка». Це було кілька років тому. Нині зовсім інша ситуація. Я поки не знаю моїх партнерів по команді, знаю лиш чотирьох європейських гравців, котрі виступали в Україні. Втім найбільш важливим вважаю командний дух, і якщо нам вдасться досягнути цього на високому рівні – ми зможемо добре грати в сезоні».

Із наступного тижня команда вже більше працюватиме у залі. А шостого вересня «Черкаські Мавпи» вирушать до Бахрейну на товариський турнір.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.