Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
| Обновлено 17 августа 2017, 15:54
1017
0

Збірна України U-16 поступилась Греції

Українська команда втратила шансі на вихід до Дивізіону А

| Обновлено 17 августа 2017, 15:54
1017
0
Збірна України U-16 поступилась Греції
ФБУ

У дебюті матчу боротьба на паркеті була рівною, але греки зуміли заволодіти перевагою під завісу першої чверті. Команда Константіноса Попадопулоса почала активно пресингувати в захисті і набрала левову частку очок в швидких відривах. У підопічних Харченка були серйозні проблеми з реалізацією кидків з гри та в цілому на старті матчу українська збірна виглядала не надто впевнено, програвши 10-хвилинку з рахунком 12:19.

Греки продовжити тиснути через фарбу в другій чверті, проте у збірної України знайшлася своя відповідь у вигляді чотирьох точних дальніх. Два триочкових до активу записав Мельник, по одному - Ковляр і Сидорук. Точні кидки з-за дуги підбадьорили усю українську команду, яка в другій десятихвилинці практично не мазала, набравши 29 очок. Команда Харченка не тільки наздогнала греків, а й отримала символічне 1 очко переваги за підсумками першої половини зустрічі.

У третій чверті греки швидко повернули собі лідерство, зробивши міні-ривок за рахунок швидких відривів. При цьому українська команда повністю програла боротьбу на щитах і стала частіше втрачати м'яча. Однак під завісу десятихвилинки підопічні Харченка знову влучили важливі кидки, скоротивши відставання перед вирішальним відрізком гри до 4 балів.

На жаль, четверта чверть пройшла під диктовку грецької збірної. Команда Попадопулоса розривала суперника в фарбі і в цілому вирішальні хвилини гри виглядала активніше за українську збірну, яка не зуміла підібрати ключів до активного захисту греків.
Команда Ігоря Харченка не впоралася з Грецією в другій половині матчу, зазнала поразки і, на жаль, втратили шанси на вихід до Дивізіону А. Тепер наші хлопці зіграють у міні-турнірі за 5-8 місця. Першим суперником нашої збірної стане команда, яка зазнає поразки у матчі Великобританія - Угорщина.

Кадетський ЄвроБаскет-2017. Дивізіон В. Чвертьфінал

Греція U-16 - Україна U-16 - 78:63 (19:12, 21:29, 17:12, 21:10)

Україна U-16: Ковляр 17, Чернеха 10 + 5 підбирань, Сидорук 7, Сергєєв 4, Заєць 2 - старт, Романовський 9, Мельник 7, Шеметов 3 + 3 передачі, Жаріков 2 + 5 підбирань, Радченко 2, Коцюра 0, Пошабля 0.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Днепр и Ровно стартовали с победы, Черкасские Мавпы вышли в полуфинал
Баскетбол | 28 марта 2024, 00:30 0
Днепр и Ровно стартовали с победы, Черкасские Мавпы вышли в полуфинал

В чемпионате Украине по баскетболу состоялись матчи плей-офф

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 3
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.