Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 14 сентября 2017, 16:34
1423
0

Баскетбольний сезон в Україні стартує 29 вересня

Директорат чемпіонату затвердив календар на сезон 2017/2018

| Обновлено 14 сентября 2017, 16:34
1423
0
Баскетбольний сезон в Україні стартує 29 вересня
ФБУ

Новий сезон в українському клубному баскетболі стартує 29-го вересня. Саме на цю дату заплановані два перші матчі Суперліги Парі-Матч, які відбудуться у Києві та Одесі. Директорат чемпіонату уже затвердив календар на сезон 2017/2018. Відповідно до нього у головному баскетбольному турнірі країни візьме участь 8 клубів, які проведуть регулярний чемпіонат у чотири кола. У календарі є вікна для проведення матчів чоловічої збірної України у кваліфікації до чемпіонату Світу 2019, ігор Кубка України, а також можливих перенесених матчів пов’язаних з участю українських клубів у єврокубках.

Як і минулого сезону, команди гратимуть спарений тур, тобто протягом короткого відрізку часу (переважно 3 дні) команда зіграє дві виїзні гри, а наступного тижня двічі прийматиме своїх суперників. Цього сезону ігрові дні будуть четвер, п’ятниця, субота та неділя. Майже завжди в ігровий день регулярного чемпіонату буде не більше двох матчів. Це дасть можливість уболівальникам охопити більшу кількість ігор, а також збільшить кількість телевізійних трансляцій Суперліги Парі-Матч.

Таким чином, стартовими матчами першого туру на 29 вересня заплановані протистояння «Будівельника», який прийматиме «Черкаські Мавпи», та «БІПИ», котра зіграє проти «Хіміка». Варто відзначити, що київський матч відбудеться лише у разі, якщо столичний клуб не пройде другий раунд кваліфікації Ліги чемпіонів. Якщо «Будівельник» вдало пройде цей етап на уболівальників чекає 29-го вересня київський матч третього етапу Ліги чемпіонів.

Стартовий тур Суперліги Парі-Матч закриватимуть матчами у Миколаєві та Харкові. У них «Миколаїв» прийматиме «Запорижжя-ZOG», а «Політехнік» зіграє з «Дніпром».

Регулярний чемпіонат завершиться 25-го березня, після цього клуби розпочнуть серії плей-оф.

Повний календар Суперліги Парі-Матч ТУТ

Перші тури Суперліги Парі-Матч:

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.