Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 05 октября 2017, 23:12
623
1

Будівельник здобув перемогу у Запоріжжі

Столичний клуб обіграв суперника з перевагою у два очки

| Обновлено 05 октября 2017, 23:12
623
1
Будівельник здобув перемогу у Запоріжжі
fbu.ua
Перша половина стартової десятихвилинки залишилася за гостями, які завантажували в фарбі бігменів, а два точних дальніх від Отверченка допомогли «Будівельнику» відірватися в рахунку. Однак запорожці, позбувшись стартової знервованості, зуміли вирівняти гру. Господарі навіть вийшли вперед, набравши свої очки в фірмовому швидкому нападі і закривши трисекундну у захисті. У підсумку лише триочковий з сиреною від Дроздова дозволив чемпіону України зрівняти рахунок перед першою  перервою.
 
У другій чверті господарі більше сконцентрувалися на кидках з-за дуги і, треба сказати, що атакували підопічні Плеханова непогано. Однак на всю 10-хвилинну дистанцію їх не вистачило. Під завісу другої чверті більше гру на себе став брати Дугат, чиї індивідуальні дії в атаці допомогли гостям скоротити відставання. Проте, на велику перерву лідерами пішли запорожці, які виграли першу половину матчу з різницею «+3».
 
Одним з ключових моментів третьої чверті став швидкий перебір фолів у запорожців. При цьому Будівельник додав в захисті, змушуючи суперника часто атакувати під кінець володіння. Проте, вистачало у господарів і вільних кидків, однак відсоток реалізації дальніх у команди Плеханова залишав бажати кращого. «Будівельник» не вражав у атаці, проте 3 очки переваги перед вирішальним відрізком гри отримати зумів.
 
До останньої хвилині матчу команди підійшли за «+4» для киян і тут почалося все найцікавіше. Спочатку Овдеєнко обікрав Дугата на центральній лінії і набрав два очки у швидкому відриві. Вже у наступній атаці Ворник заблокував триочковий киян і неймовірним чином залишив м'яч в грі, почавши тим самим атаку, яка закінчилася двома балами Щепкіна – рахунок рівний.
 
Однак втримати Дугата в, як виявилося, вирішальній атаці господарям не вдалося. Американець проліз в «фарбу», де без особливого опору набрав два очки, залишивши господарям 18 секунд на останню атаку. Організувати вирішальний кидок підопічним Плеханова так і не вдалося – триочковий все того ж Ворника заблокував Дроздов. «Будівельник» вирвав перемогу в Запоріжжі, яка команді Володимира Коваля далася вкрай складно.
 
Суперліга. Регулярний чемпіонат
 
Запоріжжя-ZOG – «Будівельник» – 59:61 (19:19, 16:13, 11:17, 13:12)
 
Запоріжжя-ZOG: Кондраков 5 + 6 передач + 4 втрати, Щепкін 11, Мироненко 4, Ворник 8 + 6 підбирань, Анісімов 0 + 4 підбирання - старт; Буц, Овдеєнко 5 + 9 підбирань + 4 передачі + 3 перехоплення, Нікітін 5, Ясиненко 11 + 7 підбирань, Кожем'якін 10 - 4 втрати
«Будівельник»: Дугат 16 + 4 передачі, Отверченко 16, Крутоус 2 + 4 передачі, Вінтоняк, Сандул 5 - старт; Брістол 3 + 9 підбирань, Анісімов 9, Конате 2 + 4 підбирання, Дроздов 6 + 2 блок-шоти, Філдс 2. 
 
У суботу 7 жовтня Запоріжжя-ZOG вдома зіграє проти «Черкаських Мавп», а «Будівльник» наступний матч проведе вдома проти Дніпра 11 жовтня о 19:00.

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Прометей победой завершил регулярный сезон ЛЭБЛ. Кто соперник в 1/4 финала?
Баскетбол | 27 марта 2024, 20:35 1
Прометей победой завершил регулярный сезон ЛЭБЛ. Кто соперник в 1/4 финала?

Выиграв у клуба Талтех, Прометей будет готовиться к серии с командой Огре

Пять украинок сыграют на престижном грунтовом турнире в Мадриде
Теннис | 27 марта 2024, 16:02 2
Пять украинок сыграют на престижном грунтовом турнире в Мадриде

В основу по рейтингу проходят Свитолина, Костюк, Ястремская, Калинина и Цуренко

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Вадим Подсадний
Ребята !Победы прийдут