Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
671
0

БІПА обіграла Політехнік

Одесити здобули першу перемогу в чемпіонаті України

БІПА обіграла Політехнік
fbu.ua
Після запеклого поєдинку харків’ян у першому матчі проти «Дніпра» можна було сподіватися чогось схожого від них і в Одесі. Та початок зустрічі шокував їхніх уболівальників. Стартовий ривок господарів 6:0 змусив Політехнік брати тайм-аут. Але одразу після поновлення гри гості пропустили триочковий від Танкслі. Лише після цього Хаджишехович розмочив рахунок. За кілька хвилин Вуйович з Козловим покращили вкрай низьку на початку реалізацію харків’ян, скоротивши різницю. На кінець стартової чверті «Політехнік» відставав на 5 очок.
 
На початку другої чверті одесити спробували повернути собі ігрову перевагу. За кілька хвилин перевага зросла до 11 очок. Гості поступово знову зменшили різницю. Цього разу до 3-х очок. Втім на останніх хвилинах першої половини більш агресивними були одесити. Тон задав триочковий Сліпенчука. Згодом Бєліков з Кривцовим довели перевагу БІПИ до 12 очок.
 
За майже паритету в підбираннях одесити в першій половині перевершили харків’ян за реалізацією. З поновленням гри харків’янам не вдалося покращити влучність. То ж переломити хід поєдинку теж не вдалося. Господарі впевнено підтримували 15-очковий запас. Лише наприкінці третьої чверті гості відіграли три очки.
 
Вирішального тиску від «Політехніка» так і не дочекалися. Натомість господарі відчули впевненість у неминучості перемоги. У середині чверті вони вже на 18 очок випереджали харків’ян. Ті ж до останнього віддавалися боротьбі, винагородою за що стало скорочення підсумкової різниці до 10 очок.
 
Суперліга. Регулярний чемпіонат
 
БІПА-Одеса – «Політехнік» (Харків) – 92:82 (19:14, 25:18, 29:29, 19:21)
 
БІПА-Одеса: Артамонов 14 + 14 передач + 5 втрат, Сліпенчук 5, Кривцов 12, Тищенко 16, Танкслі 11; Алфьоров 9, Ходов 3, Бєліков 16 + 5 підбирань, Тихонов 4, Воєвода, Волчанов 2, Балабан.
«Політехнік»: Рочняк 12, Козлов 16, Барнс 16 + 4 підбирання + 6 втрат, Хаджишехович 10 + 5 підбирань, Йованович 11; Рудаков 1, Кузнецов, Павленко, Тарасенко 2 + 4 підбирання, Спасич, Вуйович 14 + 7 підбирань.
 
БІПА-Одеса наступний матч регулярного чемпіонату грає 8 жовтня в Дніпрі. Харків’яни днем раніше гостюватимуть в Южному.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 17:15 0
Фавориты? Стали известны коэффициенты на первый матч Украины на Евро-2024

17 июня подопечные Сергея Реброва проведут поединок против Румынии в 1-м туре группы Е

Барселона победила Баварию в Мюнхене. Триумфы Жальгириса и Монако
Баскетбол | 29 марта 2024, 00:11 0
Барселона победила Баварию в Мюнхене. Триумфы Жальгириса и Монако

Состоялся первый игровой день тридцать второго раунда Евролиги

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.