Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Еврокубки
| Обновлено 12 октября 2017, 17:53
2522
5

Хімік програв у другому матчі кваліфікації Кубка Європи ФІБА

Після виїзної перемоги українська команда поступилася на домашньому паркеті

| Обновлено 12 октября 2017, 17:53
2522
5
Хімік програв у другому матчі кваліфікації Кубка Європи ФІБА
ФБУ

Суперники досить обережно почали поєдинок, набравши по 2 очки за перші 2 хвилини. Але згодом гості почали розхитувати захист господарів, завершуючи атаки триочковими кидками. Влучні спроби Бірчевича та Чевика дозволили туркам зміцнити свою перевагу. Триочкова влучна спроба Сидорова дозволила українцям скоротити відставання до 4 очок. Взагалі за першу чверть гості реалізували 5 триочкових з 7 спроб, на що южненці відповіли лише двома рівнозначними влучаннями Сидорова.

З початком другої чверті «Хімік» спробував скоротити 6-очкове відставання. Кілька разів южненці підбиралися до 2-очкової різниці. Та турки продовжували в потрібний момент збивати триочковими атакуючий запал господарів. То ж на велику перерву гості зберегли 5 очок відриву. У першій половині ключовою стала перевага турків у реалізації. Южненці майже наздогнали суперників за триочковими – 5 влучань проти 6. Однак для цього знадобилося збільшити кількість спроб – 18. Суперники ж реалізували рівно половину дальніх кидків.

У третій 10-хвилинці перебіг подій не зазнав суттєвих змін. «Хімік» продовжував наздоганяти. У середині цього відрізку матчу турки вийшли вперед на 8 очок, збільшуючи тиск. У той момент дуже своєчасною стала результативна атака Еріанса, в якій він набрав 3 з фолом. Та на вирішальну чверть 8-очкова різниця на користь гостей так і збереглася. 

Очікуючи вирішального штурму зі сторони господарів у заключній чверті, турки намагалися більше пресингувати. Та господарям вдалося за чотири хвилини скоротити різницю до 3 очок. Втім у гостей знову спрацювала триочкова зброя – вкотре відзначився Бірчевич. У южненців у заключній частині матчу трохи покращилася реалізація в Колтера. Саме він скоротив відставання до 2-х очок за 3:25 до фінальної сирени. Але в наступних розмінах швидкими атаками від щита до щита гості збільшили різницю до 7 очок, а згодом додали ще три.

«Хімік» (Україна) – «Істанбул» (Туреччина) – 68:76 (16:22, 15:14, 19:22, 18:18) - перший матч 90:89
«Хімік»: Колтер, Рябчук, Павлов, Петров, Еріанс; Антипов, Мальчеський, Марченко, Войналович, Сидоров.
«Істанбул»: Чевик, Бірчевич, Томпсон, Бува, Дулкис; Букнер, Акдамар, Караман, Демірель, Олмаз, Клобучар, Докуян.

Статистика матчу

То ж «Істанбул» вийшов у груповий турнір Кубка Європи ФІБА. Але «Хімік» також зіграє в груповому етапі Кубка Європи ФІБА. Українці стали однією з трьох найкращих команд серед невдах кваліфікації.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Юрій Кушнарьов
Вийдуть в груповий етап , там в інших переможених більше програних очків .
ypka
очередной провал..... ну нет в Украине баскетбола.... так турнир дворовых команд