Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 12 октября 2017, 00:02
931
0

Дніпро завдав Будівельнику першої поразки у сезоні

Команда Дениса Журавльова виграла третій матч в новому сезоні

| Обновлено 12 октября 2017, 00:02
931
0
Дніпро завдав Будівельнику першої поразки у сезоні
ФБУ

«Будівельник» - «Дніпро»  77:86 (17:16, 16:27, 25:18, 19:25)

«Будівельник» : Дугат 10 + 6 передач, Філдс 22 + 4 підбирання - 5 втрат, Місяць 5, Вінтоняк 2, Анісімов 8 + 5 підбирань - старт; Отверченко 10, Крутоус 8, Дроздов 8 + 5 підбирань, Конате 3, Сандул 1

«Дніпро» : Вільховецький 3 + 7 передач, Мішула 12 + 4 підбирання + 5 передач - 4 втрати, Ревзін 5, Тимофеєнко 9 + 5 підбирань, Дзюба 6 - старт; Загреба 18 + 8 підбирань, Глєбов 16 + 4 передачі, Шундель 6 + 5 передач, Закурдаев 5, Шевченко 3, Сизов 3

Хід гри

Вдалий старт «Будівельнику» забезпечив Олександр Місяць, для якого протистояння проти колишньої команди було особоливо принциповим. Але в цілому чверть проходила у рівній боротьбі. Кияни більше грали через фарбу, де мали перевагу у габаритах, а «Дніпро»  традиційно активно рухав м’яч в атаці і намагався знайти можливості для вільного кидка. Завершив чверть Макс Конате, який точним триочковим закрив десятихвилинку при «+1» для господарів.

У другій чверті «Дніпро»  скористався недбалою грою «Будівельника» у захисті, нагородивши киян серією триочкових у виконанні Мішули, Сизова, Загреби та Глєбова. Відрив гостей швидко став двозначним і досяг 15 очок.  Лише завдяки данку у швидкому відриві від Дроздова та серії штрафних від Анісімова кияни трохи скоротили відставання перед великою перервою, але 27 балів за чверть дозволили команді Дениса Журавльова виграти половину «+10».

Третя чверть стала бенефісом американського дуету «Будівельника». Філдс за десятихвилинку додав до активу 12 очок, а Дугат підтримав співвітчизника у кидках з-за дуги. Господарі зуміли скоротити відставання, проте наздогнати «Дніпро»  не встигли, залишивши від гандикапу суперника 3 бали перед вирішальним відрізком гри.

Вирішальним відрізком матчу стала перша половина четвертої чверті, по ходу якої «Дніпро»  остаточно вирішив усі питання в цьому матчі. Триочкові влучання Шунделя і Глєбова, а також відмінна робота на щитах Загреби дозволила гостям оформити черговий ривок, після якого господарі повернутися в гру не зуміли навіть після двох тайм-аутів Коваля. Кожна спроба киян миттєво каралася дальніми кидками гостей, які в цьому матчі атакували з відмінним відсотком (52%).

У підсумку «Дніпро»  кінцівку провів краще за суперника і не дозволив чемпіону довести свій камбек до кінця. Команда Дениса Журавльова виграла третій матч в новому сезоні і завдала «Будівельнику» першої поразки в чемпіонаті.

Герої матчу

Кращий матч в сезоні провів центровий «Дніпра» Сергій Загреба. Поки снайпери команд мучили «Будівельник»  дальніми влучаннями, центровий відмінно відпрацював на щитах, де не поступався бігменам киян, набравши при цьому 18 очок. Загреба став найкориснішим гравцем матчу, а його рейтинг ефективності склав 25 балів.

Наступний матч

«Будівельник»  свій наступний матч проведе у Києві - 13-го жовтня підопічні Володимира Коваля вдома зіграють проти «Політехніка». «Дніпро»  у цей же день гратиме на виїзді проти «Черкаських Мавп».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.