Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
993
0

Дніпро розгромило Миколаїв

Дніпряни продовжили переможну серію в чемпіонаті України

Дніпро розгромило Миколаїв
fbu.ua

Гості в статусі фаворита зустрічі одразу пішли вперед. Вони й відкрили рахунок, Коли Глєбов реалізував один зі штрафних. У відповідь Кушніров вивів господарів влучанням з гри та точним штрафним. Втім тон гри все ж задавали гості. Особливо активними в дебюті були Глєбов з Тимофеєнком. Більшу частину дебютної чверті господарям ще вдавалося стримувати суперника. Та на заключних хвилинах помилки миколаївців в захисті та низька результативність далися взнаки. Дніпро вийшов вперед за підсумками чверті на 9 очок.

У другій чверті тенденція збереглася. Хоча на самому початку Іванов поцілив з-за дуги, кращими і за цим показником були гості. За першу половину вони забили 6 триочкових з 13-ти, проти 3/15 в господарів. За підбираннями також була перевага гостей – 24:17. То ж на велику перерву господарі програвали вже 15 очок.
 
Поновлення боротьби не обіцяло особливих перспектив миколаївцям. Дніпро продовжив гнути своє. Та за кілька хвилин перебіг подій став мінятися. Гості кілька разів помилилися в атаці, миколаївці свої спроби реалізували, а Іванов триочковим скоротив різницю до 10 очок. Дніпро взяв паузу. Трибуни погнали господарів вперед. Згодом зусилля Кушнірова скоротили різницю до 8-ми очок. Однак в цей момент триочковий Глєбова, схоже, збив ігровий ритм господарів. Згодом Дніпро знову почав збільшувати різницю, яка після дальнього влучання Мішули вперше зросла до 19 очок. А перед заключною чвертю зросла до 21 очка.
 
Така різниця в матчі з Дніпром надто велика. То ж господарі, схоже, підсвідомо вже втратили мотивацію. Гості вже буквально розстрілювали миколаївців. Двічі поспіль забили з-за дуги Шевченко та Вільховецький. Дещо пожвавішали трибуни, коли Шостуха двічі поспіль також забив триочкові. Дніпро одразу взяв тайм-аут. Після поновлення гри гості впевнено збільшили перевагу до 30 очок, не давши навіть загорітися надіям уболівальників господарів.
 
Дії досвідченого Глєбова дозволяли гостям тримати хід боротьби під своїм контролем у найпотрібніших моментах поєдинку. 
 
Миколаїв наступний поєдинок грає 21 жовтня вдома проти харківського Політехніка, а Дніпро того ж дня гостюватиме в Запоріжжі.
 
СУПЕРЛІГА ПАРІ-МАТЧ
 
Миколаїв – Дніпро – 68:101
Миколаїв: Кушніров 15о+2пд, Шостуха 9+4пд+6пр, Онуфрієв 4+4пд, Попов 11+4+2, Тонченко 4; Іванов 11+2+4, Анікієнко 4+3+1, Носков 4+8+2, Шепіль, Давидюк 2+2пд, Бобров 1пд+1пр, Мусієнко 4.
Дніпро: Тимофеєнко 21+9+5, Глєбов 17+1+2, Ревзін 5+4+3, Мішула 11+4+3, Вільховецький 11+2+5; Шундель 10+4+1, Закурдаєв 6+3+2, Санон 1+1+2, Шевченко 9+5+2, Сизов 9+2пд.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бостон разгромил аутсайдера, Михайлюк отыграл рекордные в сезоне минуты
Баскетбол | 18 марта 2024, 03:58 0
Бостон разгромил аутсайдера, Михайлюк отыграл рекордные в сезоне минуты

Украинец получил от тренерского штаба 23 минуты игрового времени

Украинский вратарь Бенфики признался, готов ли играть за сборную Португалии
Футбол | 18 марта 2024, 11:04 9
Украинский вратарь Бенфики признался, готов ли играть за сборную Португалии

Игорь Костенко хочет выступать только за украинскую сборную

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.