Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 11 ноября 2017, 21:02
614
0

Будівельник на класі переміг Запоріжжя-ZOG

Господарі не дозволили зробити камбек суперникам

| Обновлено 11 ноября 2017, 21:02
614
0
ФБУ
Будівельник – Запоріжжя 78:66 (19:11, 22:12, 15:21, 22:22)
 
Будівельник: Отверченко 13 + 5пд, М. Анісімов 16 + 9 пд, Дугат 17 + 4 пд, Крутоус 10 + 4 передачі, Сандул 12 + 5 пд, Брістол 7 + 8 пд
 
Запоріжжя: Нікітін 6 + 4 пд, Ткачук 8 + 4 передачі, Щепкін 13 + 1 перехоплення, Овдєєнко 7 + 6 передач, Ворнік 10 + 6 пд.
 
Хід гри
 
Перед початком матчу у будівельників знову розминалося лише 8 гравців. На цьому тлі втрата запоріжцями Мироненка, який повернувся до рідного Дніпра виглядала не такою значущою. Щодо Ткачука, то враховуючи відсутність серйозної ігрової практики у Дніпрі і його позицію, яка вимагає зіграності з партнерами, чекати від нього миттєвих дивідендів було б занадто оптимістично. 
 
Початок гри для запоріжців нагадував нещодавні події у Черкасах: 0:6, потім більш агресивний захист і рівна гра і навіть рівний рахунок. Втім, будівельники наприкінці десятихвилинки відплатили тією ж монетою і за 3 хвилин гості не здобули жодного очка з гри, а 3 із сиреною від Крутоуса підсумували невтішний результат для запоріжців 19:11.
 
У другій чверті господарі нарощували перевагу. Дугат стабільно перегравав своїх опонентів, Михайло Анісімов домінував у фарбі, а Руслан Отверченко реалізовував свої кидки. Не додали оптимізму Валерію Плеханову і ранніх 4 фоли Валерія Анісімова. Під кінець половини будівельники не показали ані тіні втоми, підняли темп і віддалилися на 18 очок.
 
Початок третьої чверті теж не дав відповіді за рахунок чого Запоріжжя може повернутися додому бодай з однією перемогою. Особливо відчувалася перевага господарів у позиції 4 і 5 номерів. Втім, під кінець чверті Валерій Плеханов випустив легкий склад із Щепкіним, Кондраковим Кожем’якіним.
 
Запоріжці вдалися до активного пресингу, за рахунок цього почали вдаватися швидкі відриви, як наслідок на початку останньої чверті гості наблизилися на відстань 10 очок. 
 
Капітнську гру, в плані самовіддачі, став демонструвати Станслав Овдеєнко і за 6 хвилин до кінця матчу, коли різниця скоротилася до 7 очок Володимиру Ковалю довелося узяти тайм-аут. Це дозволило призупинити камбек гостей і за 2 хвилин до кінця господарі мали цілком комфортні + 12.
 
Гості кинулися на останній штурм і навіть досягли локального успіху. Проте ще один своєчасний таймаут від Коваля і сконцентрована гра господарів у завершенні матчу подарували їм перемогу.
 
Герой матчу
 
Генрі Дугат був надійним і стабільним протягом усього матчу, усі ривки Будівельника були пов'язані з його присутністю на майданчику. Допоміг команді не розгубитися під агресивним пресингом Запоріжжя у другій половині.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.