Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 10 февраля 2023, 00:37
1673
0

Інна КОЧУБЕЙ: «Важливо не дати болгаркам зловити кураж»

Асистент тренера розповідає про майбутній матч проти Болгарії

| Обновлено 10 февраля 2023, 00:37
1673
0
Інна КОЧУБЕЙ: «Важливо не дати болгаркам зловити кураж»
ФБУ
Інна Кочубей, здаєтья ще зовсім недавно була гравцем і виходила у майці зібрної на матч проти болгарок. Проте, насправді, уже третій рік вона виконує роль тренера-скаута національної команди. Хто як не вона має знати відмінності у команді наших суперниць у порівнянні із 2011 роком, коли українки поступилися і не потрапили на ЄвроБаскет, хто як не вона знає до чого слід бути готовою наша команда, для того щоб не повторити помилок минулого, коли вона сама була гравцем.
- Збірна Болгарії достатньо цікава, в ній немає гравців рівня Євроліги, але загалом команда швидка, добре біжить, високо стрибає. На усіх позиціях є рівні виконавці, є заміни по будь-якій позиції, але зовсім немає, якогось яскравого лідера. Є шутери рівня чемпіонат Болгарії. Їхня команда здатна боротися. Якщо дивтися гру Іспанія - Болгарія без титрів з рахунком, то не виникає враження, що поразка була такою аж розгромною, адже болгарки руки не опускали, швидко рухалися по майданчику, шукали варіанти. Тому важливо не дати їм зловити кураж, не розслаблятися, грати з концентрацією, не припускатися таких помилок як у другій чверті із голландками.
- Якщо згадувати 2011 рік то, крім тебе у тій збірній було ще 3-4 гравці, які і зараз продовжують виступати у національній команді. Чи стала сьогоднішня команда сильніше ніж та, яка тоді програла болгаркам?
- Та команда, у якій грала я, була звісно сильніше (сміється). Якщо серйозно, то сама організація стала значно серйозніше, наприклад тоді ми навіть не здогадувалися про скаутінг і детальний розбір суперниць, а зараз це моя основна робота підготувати для гравців усю необхідну інформацію по суперницях. Якщо подивитися на Аліну Ягупову, яка теж грала у тій команді, то зараз вона виросла у справжнього лідера, вона здатнаповести за собою команду. На мою думку немає на сьогодні у Європі гравця кращого за неї, зараз вона посто космос, тоді вона була молодою і малодосвідченою, а зараз здатна тримати гру у своїх руках.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Калинина обыграла нейтральную теннисистку на пути в полуфинал в Руане
Теннис | 19 апреля 2024, 22:15 11
Калинина обыграла нейтральную теннисистку на пути в полуфинал в Руане

Ангелина в двух сетах оказалась сильнее Мирры Андреевой

Два овертайма. Киев-Баскет обыграл Мавпы в первом матче за бронзу Суперлиги
Баскетбол | 19 апреля 2024, 21:59 0
Два овертайма. Киев-Баскет обыграл Мавпы в первом матче за бронзу Суперлиги

Невероятно напряженное противостояние завершилось со счетом 101:99

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.