Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
767
0

Будівельник обіграв Політехнік у Харкові

Команда Володимира Коваля здобула виїздну перемогу

Будівельник обіграв Політехнік у Харкові
fbu.ua

Хід гри

На старті матчу дещо неочікувано першими відкрили рахунок та захопили лідерство харків’яни. Майже через три хвилини після страту гри центровий киян Павло Крутоус зумів зняти свою команду з нулів на табло. Ці ж бали стали і першими у ривку киян, які швидко перехопили ініціативу в грі. Ефектним моментом в першій чверті відзначився і новачок команди з Харкова - Горан Остоджич, який відразу ж після своєї появи на паркеті реалізував ефектний «гак». 14:26.

В другій десятихвилинці господарі почали більш активно діяти у захисті та зуміли спровокувати суперника аж на дев’ять втрат, а самі при цьому виконали чотири перехоплення. Цей фактор зумів дещо повернути інтригу до гри, проте в кінцівці періоду кияни знову взялися розстрілювати кільце харків’ян. 30:51

В третьому періоді гравці Тимура Арабаджи зуміли дещо зібратися і за підсумками чверті скоротити відставання на п’ять балів, проте, цього було замало задля того, аби претендувати на перемогу у матчі. В заключній чверті Барнс та компанія на рівних бороился з гостями зі столиці та навіть знову виграли чверть. Фінальний же рахунок був повністю на користь команди Володимира Коваля.

БК «Політехнік» - БК «Будівельник» 81:96 (14:26, 16:25, 24:19, 27:26) 
 
«Політехнік»: Барнс - 25оч; Рочняк - 14оч, 7пб.
БК «Будівельник»: Отверченко - 21оч; Дугат - 17оч.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.