Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
828
1

Будівельник зазнав поразки в Дніпрі

«Дніпро» зміцнив лідерство в Суперлізі, здобувши домашню перемогу

Будівельник зазнав поразки в Дніпрі
fbu.ua
Хід матчу
 
Господарі очікувано зі старту пішли вперед. Стартову перевагу забезпечив Тимофеєнко: спочатку влучив з гри, а потім додав ще два точних штрафних. За ним також точно реалізував штрафні Глєбов. Кияни свої стартові атаки не змогли довести до влучання. Втім гості швидко зрівняли рахунок триочковими Дугата та Отверченка. Загалом ривок гостей 10:0 дозволив їм на певний час перехопити ініціативу та вийти вперед. Спинив цей спурт Тимофеєнко точним дальнім кидком. Взагалі для господарів стартова чверть стала шоу Тимофеєнка та Глєбова. Перший набрав 12 очок, другий – 10. При цьому вони реалізували всі свої 3 триочкових на двох. Ще 2 на рахунку Шунделя. За підсумками рівної чверті господарі мали одне очко переваги.
 
З початком другої 10-хвилинки знову ініціативу захопив Будівельник. Ривок 10:2 вивів киян вперед на 7 очок. Цей атакувальний порив збив першим у матчі для себе точним дальнім влучанням Мішула. За 3 хвилини до перерви Дніпро знову вийшов вперед. У підсумку після першої половини матчу Дніпро мав 3 очки переваги. При цьому господарі значно поступалися гостям за підбираннями – 9:20. 
Переломною в поєдинку стала третя чверть. Дніпро почав її потужними атаками з влучними дальніми кидками Ревзіна та Глєбова. Відчувши усю важливість моменту Володимир Коваль взяв тайм-аут. Втім, особливо не допомогло. Після влучної атаки Дугата знову з дальньої відстані забив Ревзін. Потім двічі триочковими вистрелив Глєбов. А після чергового дальнього влучання, від Шунделя за 1:25 до кінця чверті, відставання киян сягнуло вражаючих 21 очка. 
 
Організувати фінальний штурм у заключній чверті гості не змогли. Захист дніпрян впевнено справлявся з більшістю атак гостей. До того ж кияни не могли рівнозначно відповісти на триочкове бомбардування суперника. 
 
Відтак Дніпро зміцнив лідерство в регулярному чемпіонаті Суперліги Парі-Матч, здобувши 11-ту перемогу.
 
Герой матчу
 
Досвідчений Глєбов разом з Тимофеєнком надав господарям переможний настрій на весь поєдинок. У переломній третій чверті Дмитро допоміг команді остаточно захопити перевагу та збільшити різницю.
 
«Дніпро» – «Будівельник» (Київ) – 82:59 (24:23, 19:17, 24:8, 15:11)
 
«Дніпро»: Вільховецький 1пд+3пр, Ревзін 10о+5пд+4пр, Тимофеєнко 18о+2пд+1пр, Глєбов 22о+6пд+6пр, Мішула 8о+5пр; Шундель 9о+2пд+4пр, Закурдаєв, Санон 8о+1пд, Шевченко 7о+7пд, Мироненко.
 
«Будівельник»: Анісімов 6о+3пд, Місяць 5о+1пд+1пр, Крутоус 4о+9пд+3пр, Отверченко 13о+5пд+5пр, Дугат 22о+4пд+2пр; Брістол 1пд, Сандул 2о+5пд, Зотов 7о+1пр, Дроздов 2пд+2пр.
 
Наступні матчі
 
У наступному поєдинку Суперліги «Дніпро» 8 грудня прийматиме вдома «Миколаїв». Кияни наступного дня зіграють у Черкасах.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Не Лунин. В УЕФА назвали лучшего игрока матча Манчестер Сити – Реал Мадрид
Футбол | 18 апреля 2024, 01:29 9
Не Лунин. В УЕФА назвали лучшего игрока матча Манчестер Сити – Реал Мадрид

Награду получил Федерико Вальверде, королевский клуб выбил «горожан» в серии пенальти

Лунин идет в полуфинал. Реал выбил Манчестер Сити из Лиги чемпионов
Футбол | 18 апреля 2024, 00:51 72
Лунин идет в полуфинал. Реал выбил Манчестер Сити из Лиги чемпионов

Победителя определила серия пенальти

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sanchezua
Красавцы! 1-ое место. Опережаем на 3 очка Киев. Молодцы!