Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 22 декабря 2017, 23:17
995
0

Черкаські Мавпи перемогли Хімік

Команда з Черкас не залишила шансів віце-чемпіону країни

| Обновлено 22 декабря 2017, 23:17
995
0
Черкаські Мавпи перемогли Хімік
fbu.ua
«Черкаські Мавпи» впевнено стартували у матчі та здобули перевагу ще у першій половині гри, що і дозволило команді Максима Міхельсона святкувати перемогу над срібним призером минулорічної Суперліги Парі-Матч.
 
Хід гри
 
Обидва колективи стартували рівно, коли по черзі набрали по два бали спочатку Джуріч, а потім Колтер. Після цього команди почали активно діяти у захисті та максимально ускладнили набір очок один одному. Так тривало до влучної дальньої атаки від плеймейкера господарів Ігоря Бояркіна, який своїм влучним кидком зарядив як партнерів по команді так і увесь зал. Після цього підопічні Максима Міхельсона зуміли організувати міні-ривок та віддалитися від суперника на відстань шести очок. Ефектну ж крапку в десятихвилинці поставив форвард гостей Остін Еріенс, який з сиреною влучив яскраві два та скоротив відставання для своєї команди.
 
В другому періоді клуб з Черкас не здав позицій та продовжив лідирувати у матчі, темп якому задавали два гравці національної збірної України з баскетболу – Олександр Кольченко та Володимир Конєв. До кінця чверті різниця в рахунку сягнула вже 14 балів. Загальний ж рахунок після двох чвертей – 45:31.
 
В другій половині матчу картина гри суттєво не змінилася, гравці в білій формі продовжували домінувати на паркеті та нарощувати перевагу, яка подекуди сягала більше двадцяти пунктів.  Зібратися южненці зуміли лише наприкінці третьої десятихвилинки, коли влаштувати невелику “пожежу” біля кільця «Мавп» та все ж почали наздоганяти суперників.
 
В останньому періоді на паркеті була рівна боротьба, хоча набирати бали гостям вдавалося трохи краще. Проте, це не вплинуло на фінальний результат, адже переможний доробок черкасці зуміли зробити ще в першій половині матчу. 86:78 – «Черкаські Мавпи» перемагають «Хімік» в рідних стінах та виграють третій поєдинок поспіль. 
 
Герой матчу
 
Кращим на паркеті сьогодні був дует збірників з Черкас - Кольченко та Конєв, які на двох набрали 35 балів та 14 підбирань та зробили вагомий внесок у перемогу своєї команди.
 
БК «Черкаські Мавпи» – БК «Хімік» – 86:78 (19:15, 26:16, 18:19, 23:28)
 
БК «Черкаські Мавпи»: Кольченко – 21оч, 4пр; Конєв – 14оч, 11пб.
БК «Хімік»: Еріанс – 19оч; Петров – 13оч, 13пб, 5рп.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

НБА. Сакраменто обыграл Портленд, Бостон перестрелял Вашингтон
Баскетбол | 15 апреля 2024, 09:09 0
НБА. Сакраменто обыграл Портленд, Бостон перестрелял Вашингтон

Сыграны заключительные матчи регулярного чемпионата лиги

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 1
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.