Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1826
0

Д'андра Мосс не зіграє за Україну у відборі до Євробаскету

Захисниця збірної відновлюється після травми

Д'андра Мосс не зіграє за Україну у відборі до Євробаскету
ФБУ
Захисниця збірної України Д'андра Мосс прокоментувала події останнього місяця і свою травму, а також звернулася зі словами підтримки до партнерок по команді:
 
«На початку січня я отримала травму стегна і уже майже місяць не у змозі отримувати фізичні навантаження, сподіваюся, що зовсім незабаром усе уже налагодиться і я буду грати, проте моє повернення передбачається у другій половині лютого. Як це не прикро, але ушкодження м’язів дуже дошкульні, тому своєї найкращої форми у лютому, я навряд чи досягну. Хоча, побачимо.

Іспанки із моєї команди, які також грають у збірній, чітко усвідомлюють, що ми становимо загрозу. Вони узагалі не схильні недооцінювати суперниць, але сказати, що вони сильно стурбовані , я не можу, вони вважають, що моя травма підвищує їхні шанси.

Про якісь зміни у їхній команді після ЄвроБаскету сама нічого сказати не можу, але впевнена, що вони виглядають зараз дуже сильно. Двома нашими перемогами на старті вони не здивовані узагалі, вони так і припускали що ми переможемо.

Зараз, враховуючи мій стан і усі втрати, які були у нас після ЄвроБаскету спрогнозувати наш виступ у грі з іспанками складно. Проте, збірна України гратиме вдома, у Києві і цю перевагу необхідно використати наскільки тільки це буде можливим.

Я спілкуюся із тренером Гораном доволі часто, ще із парою дівчат зі збірної теж, але за великим рахунком із усіма цими переїздами і матчами надто інтенсивним це спілкування не назвеш. Наостанок, хочу звернутися до дівчат. Пробачте, що цього разу мене з вами не буде, моє тіло каже мені «ні» і я, нажаль, маю прислухатися, але жодних сумнівів і хвилювань. Можливо усе і зараз є можливість для росту за моєї відсутності. Вам треба повірити у себе! Ви можете використати перевагу домашньою аудиторії, отримати задоволення від гри перед очами своїх сімей і друзів. Я буду дивитися цей матч. Бажаю Успіху і сподіваюся на зустріч наступного разу!»
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 19
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.