Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1010
0

Миколаїв зазнав шостої поразки поспіль

«Запоріжжя-ZOG» оформив четверту перемогу у Суперлізі

Миколаїв зазнав шостої поразки поспіль
ФБУ

Запоріжці виграли старт матчу завдяки впевненій грі свого центрового Валерія Анісімова, який за першу чверть відзначився 8 очками. Господарі демонстрували далеко не ідеальний баскетбол, але миколаївці, реалізувавши 25% кидків з гри, набрали 11 очок за чверть та допустили 7 втрат. Обидва тренери задіяли широку ротацію, загравше ще за першу половину по 10 гравців. Господарям вдалося зберегти відрив перед великою перервою завдяки Щепкіну, який додав у нападі, набравши 11 балів за другу чверть.

У третій десятихвилинці господарям також вдалося зберегти лідерство, яке по ходу чверті ставав двозначим. Миколаївці провели непоганий відрізок у середині чверті, коли вдало у гру зайшов наддосвідчений снайпер гостей Іванов, але прохідний двір у фарбі не дозволив команді Поляха претендувати на повноцінний камбек. Гості так і не знайшли резервів для того щоб змінити хід гри. «Миколаїв» програв щит і атакував із жахливим відсотком протягом усього матчу, що стало ключовими чинниками у цьому матчі.

Запоріжці нейтралізували лідерів суперника і, захопивши лідерство ще у першій половині матчу, зуміли втримати переможний результат. Запоріжці вперше у сезоні перемогли Миколаїв, оформивши свою четверту перемогу у сезоні. Миколаїв зазнав шостої поразки поспіль.

Свій наступний поєдинок у регулярному чемпіонаті Запоріжжя проведе 15 лютого на виїзді проти Черкаських Мавп, а Миколаїв також гратиме у наступній грі у Черкасах, але матч корабелів відбудеться 13 лютого.

«Запоріжжя-ZOG» – «Миколаїв» – 66:60 (15:11, 20:19, 19:17, 12:13)

«Запоріжжя-ZOG»: Щепкін 15, Анісімов 13 + 7 підбирань, Овдєєнко 3, Ткачук 2 + 8 передач - старт, Кондраков 9, Ворнік 7 + 6 підбирань, Буц 4
«Миколаїв»: Кушніров 9 + 7 підбирань - 4 втрати, Онуфрієв 9, Носков 7, Тонченко 0 + 8 передач, Мусієнко 0 - старт, Іванов 12, Давидюк 9 + 5 підбирань, Шостуха 7, Попов 3, Анікієнко 2

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

ФОТО. Подросток на матче Челси показал душераздирающий баннер
Футбол | 24 апреля 2024, 02:23 2
ФОТО. Подросток на матче Челси показал душераздирающий баннер

Матч АПЛ завершился разгромной победой Арсенала со счетом 5:0

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.