Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 16 февраля 2018, 23:17
937
0

Хімік розгромив Авантаж-Політехнік

Команда з Южного виграла усі чотири очних баталії з харківським клубом

| Обновлено 16 февраля 2018, 23:17
937
0
Хімік розгромив Авантаж-Політехнік
ФБУ
Хід гри
 
«Хімік» переконливо провів старт матчу, заволодівши перевагою з перших хвилин гри. Южненці чудово виглядали в атаці, набравши за першу чверть 26 очок, причому команда Степановського реалізувала більше 70% кидків з гри, що стало головним чинником успішного початку для господарів. Харків'яни не були готові до такого натиску і в дебюті виглядали не надто впевнено.
 
У другій чверті харків'яни зіграли розкутіше в атаці, відмовившись від позиційного нападу. Така тактика дала свої плоди: гостям вдалося налагодити гру на чужій половині майданчика і вирівняти гру. Однак проблеми в захисті не дозволили підопічним Тимура Арабаджи підібратися до южненців, які перед великою перервою зберегли 12 очок переваги, здобутих ще в першій чверті.
 
У першій половині третьої чверті гостям вдалося оформити потужний ривок 15:6, завдяки якому «Політехнік» на якийсь момент наблизився до «Хіміка» на дистанцію 3 очок. Южненці проспали початок другої половини, однак вчасно зуміли прийти до тями, не дозволивши супернику довести свій камбек до завершення. Точні кидки Павлова і Антипова допомогли «Хіміку» знову відсунути «Політехнік» на відстань 8 балів перед заключним відрізком гри.
 
В останній чверті на паркеті була лише одна команда. «Хімік» знову включив максимальні оберти в атаці і не помітив супротиву суперників. Южненці настріляли 27 очок за 10 хвилин, а відмінна гра від Антипова, який видав один з найкращих матчів у сезоні, стала фундаментом для підсумкової впевненої перемоги господарів. Після ривка в дебюті другої половини гри «Політехнік» не знайшов у собі сил на кінець матчу, який команда Арабаджи в підсумку програла з рахунком 67:99. Таким чином, «Хімік» начисто обіграв харків'ян у сезонній серії, вигравши у «Політехніка» усі чотири очних баталії.
 
«Хімік» - «Авантаж-Політехнік» - 92:69 (26:14, 21:21, 18:22, 27:12)
 
«Хімік»: Антіпов 24 + 10 підбирань, Колтер 17 + 10 передач, Павлов 15, Аріанс 10, Сидоров 5 + 5 підбирань + 4 передачі - старт, Мальчевський 8, Марченко 5, Войналович 5  
 
«Політехнік»: Вуйович 20 + 5 підбирань, Рочняк 16, Козлов 9 + 7 передач, Йованович 8, Барнс 6 + 7 підбирань + 6 передач - старт, Тарасенко 4, Чугунов 2, Кузнєцов 2, Рудаков 2.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.