Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
| Обновлено 23 февраля 2018, 12:47
1503
0

КРАВЦОВ: Досі залишився гіркий присмак від останнього матчу з Латвією

Капітан збірної України – про найближчі матчі національної команди

| Обновлено 23 февраля 2018, 12:47
1503
0
КРАВЦОВ: Досі залишився гіркий присмак від останнього матчу з Латвією
ФБУ. Вячеслав Кравцов

Капітан національної чоловічої збірної України В’ячеслав Кравцов розповів про найближчих суперників у відборі на чемпіонат світу-2019, якими стануть збірні Латвії (23 лютого, Вільнюс) та Швеції (26 лютого, Київ).

«З Латвією у нас склалася не зовсім вдала історія протистоянь. Ми з ними перетиналися останнього разу на Євробаскеті-2013. Той рік був чи не найуспішніший в історії збірної України. І в той самий рік ми зазнали нищівної поразки від латишів, різниця була більше 30 очок (51:85 – ред.). Не зуміли тоді зупинити їхніх гравців з периметру.

Пройшло вже чимало часу – більше п’яти років. Багато чого змінилося. Але і досі гіркий присмак від того матчу лишився. Для мене це буде додатковим стимулом досягти успіху у Ризі.  Будемо робити так, щоб нейтралізувати дії гравців з периметру, досягти своїх цілей.

А щодо Швеції? Кажуть, у Києві цього дня буде лютий мороз. Але я переконаний - у Палаці спорту буде спекотно. Якщо люди захочуть зігрітися – нехай приходять і підтримають збірну України з трибун. Ми будемо тільки раді відчути глядацьку підтримку і обіцяємо показати видовищну гру», – сказав Кравцов.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.