Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1161
0

Черкаські Мавпи на виїзді перемогли Політехнік

Черкащани здобули сьому піряд перемогу в Суперлізі

Черкаські Мавпи на виїзді перемогли Політехнік
ФБУ

«Черкаські Мавпи» активніше розпочали зустріч: капітан гостей та гравець національної збірної України Олександр Кольченко повів команду за собою та забив дві власні спроби, а після віддав результативну передачу на легіонера Шахіда Девіса. «Політехнік» на стартовий ривок гостей відповів влучаннями від Барнса та Козлова. А після трьох балів від Рочняка різниця і зовсім розтанула до двох балів. Після цього обидві команди дещо заспокоїли темп гри, але за декілька секунд все той же Барнс закинув дальній кидок та вперше в зустрічі вивів свою команду вперед, проте ненадовго. Олександр Кольченко відповів тією ж монетою та повернув перевагу на бік власного клубу. Закінчилася ж перша десятихвилинка за рахунку 20:21 для гостей.

Друга десятихвилинка розпочалася з ефектного данку від Макса Конате, а вже за мить гру на себе взяв вихованець черкаського клубу та гравець національної збірної України – Олександр Кобець, який декілька разів поспіль забив важливі важкі м’ячі. В середині чверті Девіс засвітив +10 для свого клубу і після цього також взяв гру на себе та разом з Кобцем збільшив відрив своєї команди до 20 балів після першої половини гри. 37:57.

В другій половині матчу влучно та ефективно продовжив діяти форвард «Мавп» Шахід Девіс, який атакував кільце суперника з надзвичайно високим відсотком реалізації. Господарі паркету намагалися застосовувати агресивний пресинг по всьому майданчику, проте особливих дивідендів це команді Тімура Арабаджи не принесло. Окрасою матчу, а можливо і всього туру Суперліги Парі-Матч став неймовірний данк того ж таки Шахіда Девіса, який надпотужно вдарив згори через Сергія Кузнєцова.

Останню десятихвилинку команди догравали з молодими гравцями у складі, але і останні малюнок гри не зіпсували. Тож 75:96 – «Черкаські Мавпи» беруть впевнений реванш за поразку вдома у третьому колі.

Кращими сьогодні стали двоє гравців з Черкас – Шахід Девіс та Олександр Кобець, які на двох заробили майже половину командних очок та принесли впевнену перемогу своїй команді.

БК «Авантаж-Політехнік» – БК «Черкаські Мавпи» – 75:96

«Авантаж-Політехнік»: Барнс – 21оч, 8пб; Рочняк – 14оч, 7пб.
«Черкаські Мавпи»: Девіс – 24оч, 5пб; Кобець – 23оч.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.